بچها من توی باشگاه با خانمی آ شنا شدم الان یکساله ولی خیلی از خونه و وسایل وهر چیزکوچکی که می خرن تعریف میکنه حتی اگر یه بستنی با شوهرش بیرون می خوره اونم تعریف میکنه چه جوری بهش بفهمونم که این کارش درست نیست
عضوشدن توی نی نی سایت برام مثل ی چالش شخصی هستش!چون اینجا طرزفکرایی و میبینم ک منو ب ستوه میارن اما با خودم شرط کردم که به وسیله این سایت صبرمو ببرم بالا و جواب هرچیزی و ندم و پرخاش نکنم!🙂😁تجربه های بقیه هم برام جالبن!خودم جای اونا میزارم و خیال بافی میکنم که اگه جای اون طرف بودم چیکار میکردم🧐🤔دوستون دارم بوس ب همتون ب خصوص آبانیاو ب جز برادرای سایت😁😁😁
مثلا تمام وسایل خونه شون عوض کرده من گفت ببیا بریم خونم ولی من نرفتم حالا عکس کل وسایلش روتوی واتساپ ...
دوستت رو کلا عوض کن 😶
پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار میدهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
منم یه دوستی مثل دوست شما دارم همیشه می آمد از وسایل خونش برام تعریف می کرد بعد منم همیشه همین کار می کردم هرچی می خریدم رو بهش میگفتم بیچاره دید که من کم نمیارم دیگه هیچی نمی گفت😁