2777
2789
عنوان

صاحب خونه ی...

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 33 پست
منم کتیبه دوست ندارم خصوصا الان که مد شده .

کتیبه واسه خونه هایی خوبه ک مبلاشون همه خاتم کاریه دکورشون سلطنتیه نه خونه ی ساده ی من

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا باید بلند شم یا به بنگاه بگم بهشم چیزی میگم میگه عزیزم شما واسه خونه ی خودت تصمیم بگیر

گو میخوره پول دادی تا هرموقعم از اونجا بلن نشدی خونه واس توعه این کیه دیگه فرار کن 

تجربه گُرگت میکنه :)
منم سوالم همینه کتیبه رو میگم نمیخام میگه کل طبقات داره همش باید ست باشه😒

بگرد ی جای دیگه پیدا کن 

خونش ارزونی خودش 

بخدا همچین چیزی رو ندیدم ما خودمون هم خونه اجاره دادیم ولی بخدا ی سال سمت خونه نرفتیم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
گو میخوره پول دادی تا هرموقعم از اونجا بلن نشدی خونه واس توعه این کیه دیگه فرار کن 

خودمم میخام باشم هر روز هر روز یه بهونه میاره میاد پایین سر بزنه😑

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

ما یه جا رفتیم اجاره کنیم صابخونه می گفت این پنجره نورگیر توالت رو باز نکنید هم صدا از بالا میاد پایین هم از پایین میره بالا ،،،،😂نمیدونم ماشینتون رو تو حیاط پارکینگ نمی کنید وقتی من پارک کردم غروب بیارید پاک کنید.

سرهنگ بازنشسته بود .فرارو به قرار ترجیح دادیم .هرچند خدا خیرش بده اول مشخص کرد همه چیزو .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
ما یه جا رفتیم اجاره کنیم صابخونه می گفت این پنجره نورگیر توالت رو باز نکنید هم صدا از بالا میاد پای ...

باز واقعا خدا خیرش بده این اگه میگفت اینطوریه اصلا اجاره نمیکردم خونشو

دقیقا تا این خرابی رو منم حرفی ندارم ولی مثلا پایه کابینت رو بکنی به زور جا بدی زیر اپن بعد اشپزخونه ...

درسته مستاجر بد هم کم نیست .ما خونمونو اجاره دادیم بعدش با سیخ جرم توالت فرنگی رو کندم .یعنی با جرم گیر فایده ای نداشت .

کف توالت از جرم صورتی شده بود .دوتا جرم گیر من فقط ریختم .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
باز واقعا خدا خیرش بده این اگه میگفت اینطوریه اصلا اجاره نمیکردم خونشو

آره باید اول می‌گفت که این قوانین رو باید پیاده کنیم .اون کر کره ها و کتیبه رم قبل از اومدن شما نصب میکرد شما تصمیم میگرفتید .نایلونم رو کابینتا میکشید می‌گفت نباید بردارید.

درسته مستاجر بد هم کم نیست .ما خونمونو اجاره دادیم بعدش با سیخ جرم توالت فرنگی رو کندم .یعنی با جرم ...

درک میکنم یه مستاجر اوردن سه سال تو خونه بود خودش هم اعتراف کرد که به هیچ عنوان حتی جارو نکرده تو این سه سال کل خونه اشغالدونی . میترسیدم خدماتی بیارم تنیز کنن مریض شن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
درک میکنم یه مستاجر اوردن سه سال تو خونه بود خودش هم اعتراف کرد که به هیچ عنوان حتی جارو نکرده تو ای ...

یاعلی .نه این تو خونه رو تمیز نگه داشته بود چرا دروغ .حتی کابینتا تمیز بود ولی اعتقادی به شستن توالت حموم نداشت انگاری .

یاعلی .نه این تو خونه رو تمیز نگه داشته بود چرا دروغ .حتی کابینتا تمیز بود ولی اعتقادی به شستن توالت ...

نگم خواهر کف سالن پر ظرف یکبار مصرف و قوطی نوشابه ....

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نگم خواهر کف سالن پر ظرف یکبار مصرف و قوطی نوشابه ....

کارگر میگرفتی بعد پولشو از پیشش کم می‌کردید.

کارگر میگرفتی بعد پولشو از پیشش کم می‌کردید.

بخدا میترسیدم کارگر مریض بشه از نون خوردن بیوفته گناهش گردنم بیوفته  خودم اول ضدعفونی کردم و ... بعد خدماتی گرفتم

بخدا میترسیدم کارگر مریض بشه از نون خوردن بیوفته گناهش گردنم بیوفته  خودم اول ضدعفونی کردم و .. ...

مدیون کرد خودشو