2777
2789
عنوان

صاحب خونه ی...

300 بازدید | 33 پست

سلام یه هفته اس خونمونو تو تهران اجاره دادیم برای کار اومدیم یکی از شهرای تبریز

ولی صاحب خونه خیلی زور و اجبار تو کارشه

من دکور خونم ساده و فانتزیه سرویس چوبم قهوه ایه ساده بدون هیچ گل و بته😑

کلا از چوبای طرح دار و این حرفا دوست ندارم

اما صاحب خونه پاشو کرده تو یه کفش یه کتیبه ی طلایی دمده ی گل و بته دار بیاد نصب کنه بالای پرده

خونه ی خودم پذیراییش پرده خور نبود برای اینجا پرده پانچی میخام بگیرم اصلا کتیبه بهش نمیخوره

خلی دمده شده کتیبه اصلا به دکور منم نمیاد

حتی تو اتاق خوابمم پرده ای ک با همه روتختیام سته رو نمیزاره بزنم اشپز خونمم نمیزاره پرده بزنم میگه کرکره ای سفارش دادم میاد میزنه روشم پرده نزن نمای ساختمونم خراب نشه (نمای ساختمونش نصفش بلوک سیمانیه نصفش اجر سفالی) سنگ نشده

ب اجبار میگه رو کابینتام نایلون بنداز ام دی افش خراب نشه پشت سینک سینی شیرینی بزار ام دی افش خراب نشه

ب حد جنون رسیدم😑

در کل دارم خل میشم پرده کرکره ایش مشکلی نیس این کتیبه خیلی رو عصابمه

نمیدونم چطور بهش بفهمونم خودم نسل اندر نسل ترکم ولی واقعا بعضی ترکا به قول خودمون فوق العاده بیلمز هستن😒

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
صاحبخونه تو خونه تو چه غلطی می کنه؟

منم سوالم همینه

کتیبه رو میگم نمیخام میگه کل طبقات داره همش باید ست باشه😒

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من همیشه هر چی اجاره گرفتم بعدش خرج خرابکاری مستاجر کردم ولی چیزی نگفتم تا جایی رسید ترجیح دادم خالی بذارم بمونن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یه خونه دیگه فرار کن بابا چیو نایلون بندازی یارو خل و چلللله

همسرم امروز باهاش بحثش شد گفت بعد از ظهر میام حرف میزنم باهاش ببینم فایده نداره جابجا میشیم

بگو برو نمای خونتو درست کن ب داخل خونه ی من کاری نداشته باش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
والا من همیشه هر چی اجاره گرفتم بعدش خرج خرابکاری مستاجر کردم ولی چیزی نگفتم تا جایی رسید ترجیح دادم ...

منم خودم دادم مستاجر عزیزم بالاخره تو خونه همه چی استفاده میشه کم کم تحلیل میره خراب میشه دیگه

کتیبه که از بیرون دید نداره؟

نه بابا کتیبه رو به خیابون نیس اصلا ام معلوم نمیشه ست کردنش چیه نمیدونم

خونتو عوض کن  این کیه بابا ندید بدید تا آخر سال رو اعصابته حق نداره انقدر اذیتت کنه😑

یا باید بلند شم یا به بنگاه بگم

بهشم چیزی میگم میگه عزیزم شما واسه خونه ی خودت تصمیم بگیر

منم خودم دادم مستاجر عزیزم بالاخره تو خونه همه چی استفاده میشه کم کم تحلیل میره خراب میشه دیگه

دقیقا تا این خرابی رو منم حرفی ندارم ولی مثلا پایه کابینت رو بکنی به زور جا بدی زیر اپن بعد اشپزخونه رو بشوری کابینت بپوسه . تو ساختمان کباب کنی دیوارا دوده بزنن و ... اینا بنظرم نامعقول بود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یا باید بلند شم یا به بنگاه بگم بهشم چیزی میگم میگه عزیزم شما واسه خونه ی خودت تصمیم بگیر

بیخود کرده

شما خونه رو این شکلی دیدی پسندیدی

حق نداره زور و اجبار کنه

عوض کن بنگاهیا پشت صاحبخونه ن