2777
2789
عنوان

بچه ها برای کرونایی ها چ چیزهایی خیلی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 60 پست
پس خفیفشو گرفته برای تبش هم میتونه استامینوفن مصرف کنه هم ایپو بروفن اگر سرفه میکنه ازیترو مایسین

ایبوپروفن پلاکتو میاره پایین فقط استامینوفن میخوره

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
پس خفیفشو گرفته برای تبش هم میتونه استامینوفن مصرف کنه هم ایپو بروفن اگر سرفه میکنه ازیترو مایسین

خفیفش یعنی چطوری

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیخواییم زیاد درگیرشه یه جورایی میخوام بدونم واقعا چی سیستم ایمنی میبره بالا 

عزیزدلم اینا رو از خودم نمیگم

دکتر تو بیمارستان کرونایی ها ب مادرم گفته

چیزای ک مقوی باشع سیستم ایمنی میبره بالا

سوپ توش انواع سبزیجات باشه

جوجه محلی بصورت سوپ یا ابگوشتی

اینا همه رو دکتر گفته عزیزم

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
عزیزدلم اینا رو از خودم نمیگم دکتر تو بیمارستان کرونایی ها ب مادرم گفته چیزای ک مقوی باشع سیستم ای ...

ممنونم گلم اره میدونم ولی خیلی استرس داریم 😢

خفیفش یعنی چطوری

یعنی اینکه مثل سرماخوردگی شدید میگیری

حالت چطوریه

ب اون میگن خفیفش

ک انشالا دوهفته ای خوب میشه

مادر من شدید گرفت

فقط با دستگاه میتونست نفس بکشه...تو ای سی یو بستری شد...نفس تنگی شدید...تب شدید...سرفه های شدید...خونریزی معده...قند خون

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
ایبوپروفن پلاکتو میاره پایین فقط استامینوفن میخوره

ب مادرم ک تبش شدید بود سرم میزدن

شما بگو همون استامینوفن بخوره بهتره

انشالا خوب میشه زودتر

دوره اش باید بگذره

ویتامین سی فراون تزریقی عالیه نشد قرص  بده 

ویتامین دی و زینک مولتی ویتامین نده اصلا

سینه اش با روغن گرم چرب کنه

چربی قطع لبنیاات قطع

مغزی جات خوبه اب سیب اب هویچ.  

سیب آناناس موز اانبه 

پروتین. اب ولرررم

دمنوش فراوان

یعنی اینکه مثل سرماخوردگی شدید میگیری حالت چطوریه ب اون میگن خفیفش ک انشالا دوهفته ای خوب میشه م ...

وایی عزیزم ان شالله زودی خوب میشه

ویتامین سی فراون تزریقی عالیه نشد قرص  بده  ویتامین دی و زینک مولتی ویتامین نده اصلا سین ...

ممنونم گلم 

ممنونم گلم اره میدونم ولی خیلی استرس داریم 😢

استرس رو از خودتون دور کنید

خیلی بده

من بخاطر مادرم تو بارداری یک کیلو و نیم کم کردم

تو ده روز

از بس استرس کشیدم و بی خوابی و بی اشتهایی

از ناراحتی مادرم

ولی الهی شکر دوروزه ک بهتر شده

وایی عزیزم ان شالله زودی خوب میشه

ایشالا عزیزم 

ب حق امام حسین بلا از همه دور شه

استرس رو از خودتون دور کنید خیلی بده من بخاطر مادرم تو بارداری یک کیلو و نیم کم کردم تو ده روز ا ...

ان شالله هرچه زودتر خوب شه فدات شم 

متخصص عفونی عکس ریه رودیده؟

ارع سیستمی اینجا گفتش که ریه اش الحمدالله زیاد درگیر نیست و خونگی میتونه درمان شه 

ولی یه چیزی هم بهت بگم هر کی هر چی گفت سر خود ندید که یه وقت مشکل پیش بیاد براش خدای نکرده

اره میخواستم ازاینجاها هم کمک بگیرم چون خیلی ها هستن تجربه داشتن