بچه ها من ب این چیزا اعتقاد ندارم.ولی همسایه روبروییمون خیلی ادن بدذات و حسودی هست دیگه دیوار برامون نذاشته از بس تخم مرغ بهش زده.منم امشب از حرصم الان دوتا تخم مرغ از یخچال برداشتم پرت کردم بخونشون.حالا شانس من طبقه بالایی که داداششه و من با اون کاری ندارم تخم مرغ دومیو دید از پنجره که من زدم(با صدای اولی بیدار شد چون پنجرش باز بود)حالا فکر میکنه من جادوگر چیزی ام(آش نخورده دهن سوخته)
آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤ خدای تو عذاب میکند ، خدای من میبخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده میشوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا میگیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم میکند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان میدهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق میورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔
نه اون همسایمون کارای بد و جادو اینا انجام میده منم اعتقادی ب اینکارا ندارم ولی از بس دیوارمونو کثیف کرد گفتم چندتاهم من بزنم فک کنه منم براش جادو درس کردم دست برداره.که اینطوری شد