مادر بودن، زیباترین شادی دنیاستو نمیدانی من به خاطر توچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم تا تو بغل بگیرمت 😍این تیکر هیچ وقت به آخرش نرسید 😔 هر سری وسط راه رفت 😞 میشه برام اگه دوست داشتین دعا کنید ک این سری تا آخر بره و سالم بغل بگیرمش 😍چقدر بده دل شکستن 😞 موندم تو اون دنیا چه شکلی میخوان جواب دل شکسته من بده کسایی ک با بدترین حالت شکوندش 💔
تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم دوست میدارم
این سومین تیکرمه واسه اینکه تا تموم نشده مامان شم.یه انتقال منفی داشتم اگه مثبت میشد الان سن نینیم اندازه این تیکر بود😔😔😔خدایا هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نزار اگه امضامو خوندی میشه واسه مادر شدنم صلوات بفرستی؟ دانش آموزای عزیز میتونید سوالای درسیتونو از من و @حدیثه1ف2م بپرسید.تا جایی که بتونیم جواب میدیم. وزن اولیه ۹۰ وزن هدف ۷۵ وزن فعلی ۸۲.۵۰۰ قد ۱۷۲😊 من میتونم💪💪💪
تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن .