2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تپلی با درصد چربی و قند؟ مثل بچه همسایمون.... وزن باید تو رنج نرمال باشه. من وزن بچم بالا تر از نزماله دارم دق میکنم. تو بارداری بستنی و اسنیکرز خوردم. خدا منو بکشه

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 
تپلی با درصد چربی و قند؟ مثل بچه همسایمون.... وزن باید تو رنج نرمال باشه. من وزن بچم بالا تر از نزما ...

اسنیکرز چیه🙈🙈🙈

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
اسنیکرز چیه🙈🙈🙈

یه نوع شکلاته

من دیگه خانم دکتر خانه دار نیستم و شاغل شدم. بهر قیمتی هست دارم کار میکنم. شده تو خونه، ولی من از بیکاری و بچه داری و خونه داری صرف نفرت دارم. من برای کار و تلاش به دنیا اومدم. 
24هفته

😆😆نترس تا ماه هایه اخر فقط شوهرتو نمیخوری 

منم نمیتونستم چیزی بخورم ولی الان تو یه هفته ۱کیلو اضافه کردم 😐😐دکترم گفت یواش بابا چه خبرته 😁

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜