غذاهاش راحته و غذای سفره، روزی نیم کیلو میوه بدون پوست همه دارن. یه لیوان شیر یا یه کاسه ماست داری
اصلا سخت نیس. من مکملم داشتم. روزی ۳۵ دقیقه پیاده روی سریع و بدون توقف داشت
کلا خوب بود ولی برای یه هفته برنامه میده و سه هفته باید همون رو تکرار کنی به نظرم این بده. من ده روز رعایت کردم چون نمیتونستم تو خونه پیاده روی کنم و کرونا تازه شروع شده بود گذاشتم کنار، همون یه هفته یک کیلو کم شده بودم
این صفحه هست با یه صفحه دستور آماده کردن غذاها و توضیح در مورد میوه و میان وعده ها و مکمل ها. آها شیرینی و نوشابه ها و آجیل و شکلات و سس ها هم ممنوعه، حتی تو وعده آزادتون
دکتر خاصی رفتین؟ چون رژیم من هم دقیقا همینه و زیر نظر دکتر هستم
عزیزم همین رژیم لیمومی رو میگم. خودشون متخصص دارن و چند صفحه پرسشنامه باید پر کنید تا با توجه به شرایط مزاجتون و میزان اضافه وزن بهتون رژیم بدن. البته گفتم من ادامه ندادم و به نظرم گرون بود ۶۰ تومن دادم برای یه برنامه یه هفته ای که سه بار باید تکرار بشه. الانم فکر کنم گرون تر شده
خوبه که من قبلا رژیم میگرفتم خیلی کمتر از این میزان بود وزن هن به خوبی کم نمیکردم الان شما از ...
من که ادامه ندادم نتیجه رو ببینم ولی ۱۰ روز رعایت کردم یک کیلو کم شده بودم. من ۶۷ کیلو بودم نزدیک عید طرح ویژه داشتن و تو هر ماه تا ۴ کیلو کاهش وزن میذاشتن تو برنامه. حالت عادی میزان کاهش وزن ۲۱ روز ۱ تا ۳ کیلو هست فکر کنم.