پای مرغ حاوی کلسیم فراوان، ویتامینD،املاح مس،منیزیم،فولات وسایراملاح مفید است.برای درمان آرتروز،روماتیسم مفصلی، کندی رشد کودکان، فشار خون، کلاژن ساز قوی برای جوانسازی پوست صورت، درمان قطعی دیسک کمر و بیماری های مفاصل است. جالب است بدانید در پای مرغ هیچگونه آنتی بیوتیک و هورمونهای مرغ وجود ندارد
طرزتهیه:3 بسته پای مرغ را شسته همراه2عدد پیاز برش زده و آب روی حرارت گذاشته و پس از بجوش آمدن بمدت 10 ساعت با حرارت ملایم بپزید، سپس پس هز سرد شدن در صافی ریخته و پای مرغ را کامل روی صافی بکشید که فقط استخوانها باقی بماند،در نهایت شما عصاره بسیار غلیظ و خوشمزه دارید، که در هر غذا هم میتوانید استفاده کنید ولی بهتر است روزی2 لیوان سر بکشید
بعد از1 هفته مشکل دیسک کمر، وسایر مشکلات مفاصل و استخوان شما بااطمینان از بین خواهد رفت.
ضمنا استفاده از پیاز، در طبخ برای آزاد شدن املاح و کلسیم الزامی است