سینه چرخ شدن
پیاز رنده شده ،نمک ،زعفران، ارد ،مغز گردو ،زرشک
پیازو رنده میکنیم و ابشو میگیریم
گوشت وپیازونمک وارد زرد چوبه رو باهم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم
یک گلوله اندزه یک نارنگی از مواد را برمیداریم وبه قطر ۱/۵س باز میکنیم وگردو وزرشک روی مواد میپاشیم ومواد را رول میکنیم (دست و سطحی که گوشتو روش باز میکنیم وچرب میکنیم )
رول هارا داخل کیسه فریزر یا سلفون میپیچیم ومیزاریم تو یخچال ۲ساعت استراحت کنه بعد داخل ماهیتابه سرخ میکنیم و به اندازه دلخواه رول هارا برش میزنیم
من اینجوری درست میکنم خیلی خوشمزه میشه