2726
عنوان

قیمه پز ها 🤒🤒

1214 بازدید | 49 پست

من اولین بارع میخام درس کنم تازه سر خونه زندگیم اومدم راستش بلد نیسم😓🤒🤕🤕لپه رو خیس نکنیم میپزع؟🙁ن ک مث لوبیا باشه اوندفعه بلد نبوذم ۲۴ساعت نپخت شوهرم کلی بهم خندید😖🙁😕😕چقد طول میکشه بپزه ؟چقد لازمه بخیسونیم؟طرز تهیه ی قیمه خوسمزع لطفا😕بعد جدا بپزم؟

🤕🤕

پرسپلیسی ام...اهل گلستان....کنکوری...متاهل....تنها❤

طولانیه حال ندارم تایپ کنم بزن گوگل میاره با تمام نکات

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟! 

عه اتفاقا ناهار قیمه داشتیم 😑😂

چرا گوگل نمیکنی عزیزم؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

2728

عزیزم بستگی به نوع لپه ت داره ولی مثلا من هفته ی پیش ۱/۵ خیس کردم چون وقت تنگ بود، قیمه م ۴ ساعته پخت

ولی اگه تونستی ۵-۶ ساعت خیس کن تا اگر دیرپز باشه اذیت نشی

 و اینکه توی آبش زیره سبز بپاش تا نفخشو بگیره و هر یک ساعت آبشو عوض کن

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

مگه لپرو خیس میکنن 😐حتما لپت جنسش خوب نبوده 

من اول پیازارو تفت میدم بعدش گوشتو میریزم تفت میدم ادویه هم نمگ فلفل زرد چوبه و اگه خواستی دارچین میریزم ربم میریزم ابشو میریزم بعد اینکه ابش جوش اومد لپه هارو میریزم توش تامام میزارم تا بپزه

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜

یعنی چی خندید من هنوز خراب میکنم بخنده دیگ تاچندوقت اون غذارودرست نمیکنم 

قیمه رو فقط و فقط زعفران زیاد خوشمزه می‌کنه بستگی به لپت داره  ولی من گوشت پیازو لپه رو باهم سرخ میکنم بعد آب میریزم

من اینو یکی از دوستام یادم داده این هفته پختم خیلی خوب شد 

قیمه رو جدا یکم نمک و زردچوبه میذارم بپزه 

تو یه ظرف جدا پیاز و ریز خرد میکنم سرخش میکنم گوشت و اضافه میکنم تفتش میدم رب میزنم خوب سرخش میکنم اب میریزم روش میذارم بپزه بعد ک لپه و گوشت پخت قاطیش. میکنم 

1 ساعت اخر هم بهش زعفرون و گرد لیمو اضاف میکنم 

فقط لپه رو از شب قبل خیس کن تازگیا لپه ها خیلی بدشدن اصلاااا نمپزه وقتی هم میخوای بپزی اول یه 20 دق بجوشون فقط لپه رو بعد ابشو بنداز بره 

شماره معکوسه لطفا سوال نفرمایید 
عزیزم بستگی به نوع لپه ت داره ولی مثلا من هفته ی پیش ۱/۵ خیسکردم چون وقت تنگ بود، قیمه م ۴ ساعته پخت ...

امشب خیس کنم واسه فردا ناهار!؟😕

پرسپلیسی ام...اهل گلستان....کنکوری...متاهل....تنها❤
مگه لپرو خیس میکنن 😐حتما لپت جنسش خوب نبوده  من اول پیتزارو تفت میدم بعدش گوشتو میریزم تفت می ...

پیتزا رو چرا تفت میدی؟ 😂😂😂

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
گوگل کجا شمای باتجربه کجااا🙃🙃

فقط یه نکته که لپه رو زیاد خیس نده که دیر پز میشه من وقتی گوشت رو با پیاز سرخ کردم و رب ریختم لپه رو که 5 دیقه خیس نده بودم میریزم با مواد یکم که سرخ شد بعد آب میریزم

نکته دیگه اینکه لیمو رو هم آخرش اضافه کنی و به بذات تا گوشت نپخت نمک نزنی

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟! 
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز