رفته یه ماشین معامله کرده ،تو همون ماشین دستگاه پوز داشتن ۵۰ میلیون پول کشیدن ،از ماشین پیاده ش کردن ...
سلام عزیزم ببین به این شماره زنگ بزن وکیلای خوبی داره، منم خودم یه مشکلی داشتم تو سند، رفتم پیششون تو کمترین زمان برام انجام دادم برو تو این سایتشون گروه وکلای حکمت هم تو نیاوران شعبه دارن هم تو تهرانپارس
سلام. یکی از دوستای برادرم که از افسرهای نیروی قدس بوده الان از اونجا خودش را بازنشسته کرده و وکیل شده. پرونده هایی که قبول میکنه پرونده های خاص با مشکلات پیچیدس مثل پرونده های امنیتی یا مفاسد اقتصادی که نیاز به روابط خاص دارد. برادر خودم که چند سال ممنوع الخروج بود رو خیلی راحت مشکلشو حل کرد. اگراشتباه نکنم دفترش توی یوسف آباد شمارشو میزارم اگر کسی نیاز داشت امیدوارم بدردش بخوره. رفیعی 09112872388
مرسی عزیزم،مساله پیچیده ایه ،سه روز پیش از داداشم کلاهبرداری شده میخواستم ببینم چی میشه ،به پولش میر ...
سلام عزیزم. تا جایی که میدونم اینجور مسائل رو باید به وکیل کیفری بگی. حتما یه سر به سایت محمد حاجیلو بهترین وکیل کیفری در تهران بزن. خیلی پاسخگوییشون خوبه.
خداروشکر پولتون برگشت برا ما هم کلاه برداری شده ترو خدا دعا کن مال ما هم برگرده😔😭😭😭
ای بابا چقدر زیاد شده این موضوع. اما نگران نباش بسپر دست وکیل برات انجام بده. به سایت محمد حاجیلو بهترین وکیل کیفری در تهران سر بزن. شمارشون اونجا هست. ببین چه راهنمایی میکنه انشالله که حل میشه.