اول بادوم رو درست کن.خیس کن پوستشو بگیر بذار خشک بشه و آسیاب کن یا با الک ریز بساب
بعد آرد برنج با شیر پاستوریزه یا آبجوش بذار با شعله ملایم و پودر بادوم رو بریز توش باهم میپزن و برنج لعاب میده .یکم غلیظ که شد مناسب بچه ات خاموش کن تا از حرارت بیفته.سرد که بشه سفت تر میشه حواست باشه.اگه شیر پاستوریزه نریختی وقتی داره خنک میشه یه پیمونه شیرخشک بزن که خواصش از بین نره.میتونی همه چیز رو با پیمونه شیر خشک اندازه کنی
مثلا یه پیمونه آرد برنج با نصفی شکر اگه دلت خواست