گوشت گوساله 300گرم
سبزیجات معطر(ریحون،گشنیز،جعفری و اگه داشتین مقداری چوچاق که گیلانیها بیشتر آشنا هستن با سبزی چوچاق)
روغن زیتون
نمک فلفل زردچوبه
طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را با پیاز ، نمک، فلفل ، گلپر و سبزیجات معطر خوب مخلوط کنید و با دست ورز بدین. حتما قبل از اضافه کردن پیاز که آبش گرفته شده مواد را در ظرف دربسته بریزید و در داخل یخچال به مدت یک تا دو ساعت قرار دهید بعد از سپری شدن این زمان ، از مایه گوشت را به اندازه دلخواه بردارید و فرم بدین . بعد در تابه مقداری روغن زیتون بریزید و شامی ها را سرخ کنید.بعداز سرخ شدن شامی ها ، گوجه رنده شده را در روغن تفت بدین و مقداری آب گرم به آن اضافه کنید و شامی های سرخ شده را داخل آن قرار دهید و بزارین تا به آرامی شامی ها به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بپزند.این شامی را میتونین با نان و یا کنار برنج میل کنید