2777
2789
عنوان

قناسی خونه

2477 بازدید | 15 پست

کیا خونشون قناسی داره مثل من یگوشه از سالن قناسی و خونم طول نداره عرض دارم یکم فقط  چجوری باهاش کنار بیام

یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...

باید عکس بدی

نمیفهمیم ک

معمولا با در اوردن کمد دیواری، گذاشتن شلف، گلدون،دکور و...خوب میشه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید عکس بدی نمیفهمیم ک معمولا با در اوردن کمد دیواری، گذاشتن شلف، گلدون،دکور و...خوب میشه

واس من کاملن مشخص قناسیش  ی پنجره ۲مترو ۳۰ انداختیم تووو قناسی  ولی خب بد زاویس مبل خورشم خوب نیس کل سالن با آشپز خونه ۳۰ متره

باید قبل از ساخت موقعی نقشه تهیه میکردین به طراح ساختمان تون میگفتین روش کار کنه 

بدونه نقشه  و طرح ساخته شد التن چجوری کنار بیام چیکار کنم که رووو مخم نباشه😢

واس من کاملن مشخص قناسیش  ی پنجره ۲مترو ۳۰ انداختیم تووو قناسی  ولی خب بد زاویس مبل ...

ببخشید من اصلا متوجه نمیشم

ولی خب خونه ما هم قناسی داره ولی صابخونه کاغذ دیواری کرده بود حالتی ک کسی میومد تو، تو اولین نگاه فک میکرد پشت تخت پرده اس! ما ک تو خونه ایم میفهمیم قناسه چون تخت کجه کنار دیوار

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
نمیتونی عکس بدی ؟ ببینم میتونم‌راهنمایی کنم 

ایناهاش اون قسمت ینی از ستون تا ته که پردس

ببخشید من اصلا متوجه نمیشم ولی خب خونه ما هم قناسی داره ولی صابخونه کاغذ دیواری کرده بود حالتی ک کس ...

از سقف تا کف کجه هر کار کنم باز داد میزنه

تو عکس چیز بدی دیده نمیشه .چون پنجره هم گذاشتین دیگه نمیشه کاری کرد .اگه بخاطر پنجره نبود میشد دکور چوب کار  کرد مثلا اکواریوم یا بوفه گذاشت یا شومینه 

نترس از این سیاهی .تو شب تابی مگه نه ؟ نترس از مرگ دریا خود آبی مگه نه ؟
 از سقف تا کف کجه هر کار کنم باز داد میزنه

با ی کم خلاقیت میشه

کاغذ دیواری سه بعدی یا پیچیده یا عمودی پرکار بزنین

تیکه تیکه شلف بزنین، با گلهای رونده تزیین کنین(مصنوعی یا طبیعی)

با ی کم خلاقیت میشه کاغذ دیواری سه بعدی یا پیچیده یا عمودی پرکار بزنین تیکه تیکه شلف بزنین، با ...

خب این طرف پنجره جای تی وی هست اون طرفشم ک شوفاژ..و