۴ عدد تخم مرغ
۵۰ گرم کره
۱ لیوان آب
۱ لیوان آرد چهار صفر (۴ بار الک شده)
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری وانیل
پودر هل کمی
خامه به میزان لازم
کره رو توی قابلمه روی شعله میذاریم تا آب بشه👇🏻
بعدش آب و شکر رو بهش اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا به جوش بیاد👇🏻
وقتی جوش اومد آرد رو به یکباره بهش اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا گوله نشه
وقتی مواد مثل مایه حلوا جمع شد حدود ۳ دقیقه روی حرارت زیر و روش میکنیم تا مزه خامیش گرفته بشه به این کار میگن داغ زدن خمیر که خیلی هم مهمه و حتما باید انحام بشه👇🏻
بعد از ۳ دقیقه شعله رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم خمیرمون سرد بشه وقتی سرد شد با همزن یکم بازش میکنیم👇🏻
بعد تخم مرغها رو با چنگال هم میزنیم تا یکدست بشن
و طی ۲ مرحله به خمیر اضافه میکنیم👇🏻
وقتی تخم مرغها رو اضافه کردیم و خوب هم زدیم بیکینگ پودر و وانیل و هل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشن حالا خمیر ما آماده اس👇🏻
حالا ماسوره بامیه رو روی قیف میذاریم👇🏻
خمیر رو توی قیف میریزم و ته سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و خمیر رو به شکل شکوفه های کوچیک روی کاغذ میذاریم👇🏻
بعد سینی رو به مدت ۳۰ دقیقه توی فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد میذاریم (فر رو حتما قبل از شروع کارتون کنید)
حالا ۳۰ دقیقه گذشته و نون خامه ای های ما آماده هستند👇🏻
میذاریم کاملا سرد بشن و بعد تهشون رو با چاقو یه سوراخ کوچولو میزنیم و با استفاده از ماسوره ریز ساده داخلشون رو پر از خامه میکنیم👇🏻
بعد به هر شکلی خواستید تزیین کنید👇🏻
بهتره بذارید چند ساعتی توی یخچال بمونه تا مزه خامه توی بافت نون نفوذ کنه بعد میل کنید من شی تا صبح میذارم میمونه معمولا بعد میخوریم😋😍
نوش جان❤️