2777
2789
عنوان

بی بی چک با هاله ی خیلی خیلی خیلی کم رنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 3023 بازدید | 38 پست
نه عزیزم نزدم ، فقط کلومیفن و قرص استروژن مصرف کردم ، سر سوزن امیدی هم باشه حداقل تا 6 روز یکم آروم ...

ان شاالله بارداری

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هاله کمرنگ توعکس دیده نمیشه اگه هاله میبینی هرچندکمرنگ یعنی مثبته 

هزارتا عکس با نورهای مختلف گرفتم ولی دیده نمیشه تو عکس ولی خودم خیلی خیلی کم رنگ توی نور می بینم 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
ان شاالله بارداری

فدات ، خودم که امیدی ندارم ولی بازم دل لعنتی نمیذاره آروم بگیرم ، اون قرص هایی که خوردم ممکنه تاثیر اونا باشه که الکی هاله انداخته ؟ 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
یکم صبوری کن تا موعدت خواهر فردا پس فردام که تعطیله وگرنه میگفتم بری آزمایش بدی 

نه تا موعدم صبر میکنم ، ماه های قبل مثل خانوم  می نشستم تا موعدم بشه که اگه عقب انداختم بی بی بزنم ، این ماه چون نوک سینه هام یکم میسوزه و حساس شده که ماه های قبل نبود اینجوری ، برای همین رفتم سراغ بی بی چک بازی هعی بزن هعی منتظر هاله باش 🙈🙈 

من عکسو دیدم منفیه متاسفام

عزیزم توی نور هاله ی خییییلی کم رنگ  داره توی عکس که خودم میبینم هم چیزی معلوم نیست ، عیب نداره این ماه هم لابد نشد دیگه 

نه تا موعدم صبر میکنم ، ماه های قبل مثل خانوم  می نشستم تا موعدم بشه که اگه عقب انداختم بی بی ب ...

انشالله که اشک های شوق و شادی همین نزدیکی هاست 

💓💓

عزیزم توی نور هاله ی خییییلی کم رنگ  داره توی عکس که خودم میبینم هم چیزی معلوم نیست ، عیب نداره ...

حالش صورتیه یادر حد سایه هستش 

مثبت فکر کنید نماز بخونید قرآن بخوانید عشق فقط برای خداست❤️
خیلی خیلی کمرنگ صورتی هستش ، یعنی مشخصه یه رنگی داره 

آره اگه رنگ داره مثبته برای من اینجوری بود کم کم پررنگ میشه انشاالله به آرزوت برسی🙏

مثبت فکر کنید نماز بخونید قرآن بخوانید عشق فقط برای خداست❤️