6 روز به پریودم مونده ، دیروز قبل ظهر بی بی زدم وقتی فقط خط C افتاد من انداختم توی جعبه اش که بعد بندازم دور شب اتفاقی دیدم هاله انداخته میدونم بالای 10 دقیقه معتبر نیست ، امروزم قبل ظهر بی بی زدم بعد از یک ربع یه هاله ی خیلی خیلی محو که فقط زیر نور خوب دیده میشه افتاد ، میدونم باید تا موعدم صبر کنم ولی بعد از چند ماه انتظار میخوام بدونم کسی بوده بی بی چکش اینجوری شده باشه ؟ بعد باردار بوده ؟ توی عکس واضح نیست 😑
Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
نه عزیزم نزدم ، فقط کلومیفن و قرص استروژن مصرف کردم ، سر سوزن امیدی هم باشه حداقل تا 6 روز یکم آروم ...
ان شاالله بارداری
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
یکم صبوری کن تا موعدت خواهر فردا پس فردام که تعطیله وگرنه میگفتم بری آزمایش بدی
نه تا موعدم صبر میکنم ، ماه های قبل مثل خانوم می نشستم تا موعدم بشه که اگه عقب انداختم بی بی بزنم ، این ماه چون نوک سینه هام یکم میسوزه و حساس شده که ماه های قبل نبود اینجوری ، برای همین رفتم سراغ بی بی چک بازی هعی بزن هعی منتظر هاله باش 🙈🙈
Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400