2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از چند ساعت ...

304 بازدید | 19 پست

دوستان من خودم میدونم بی بی چک جوابش زیر ده دقیقه معتبره ، اما برای ماهایی که منتظریم همیشه به چیزای غیر عادی دل میبندیم ، من صبح بی بی زدم منفی بود که خط c افتاد ، بعد الان یه جا خوندم که بی بی چکش بعد از چند ساعت یه هاله انداخته منم رفتم ببینم چرا مال من که دو روز پیش زدم همونجوری منفی بود ، اما مال امروز یکم هاله انداخته 😑 یه هفته تا پری مونده و خیلی خیلی کم نوک سینه ام میسوزه و متورم شده که تو این چند ماه اقدام سابقه نداشتم ، حالا واقعا کسی بوده اینجوری هاله انداخته باشه بعد چند ساعت و حامله بوده یا اصلا اینی که من میبینم هاله هست یا توهم زدم تو عکس واضح نیست 😑😔

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله که بارداری هاله هم مشخصه

آخه بعد از چند ساعت اینجوری شد ، تو رو خدا کسی بوده بعد از چند ساعت اینطوری شده باشه و واقعا باردار بوده ؟ 😭😭😭

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
آخه این هاله کمرنگ برای یه هفته مونده به پریود خیلی خوبه مال من که منفیه اگه چندروزم بمونه هاله نمی ...

آخه میدونی من سری های قبل بی بی چک میذاشتم حتی بعد از چند ساعت هم همونجوری منفی منفی میموند ، مال دو روز پیش رو هم دارم اونم همونجور منفی هستش ، ولی اینو اتفاقی دیدم هاله انداخته مثل دیوونه ها دارم گریه میکنم آخه الان چند ماهه که همیشه منفی میدیدم ، باورم نمیشه میترسم بازم دلم بشکنه 😔 

ایشالا تو هم به زودی بی بی چک مثبت ببینی عزیزم 

شاید چون یه هفته به موعدت مونده کمرنگ افتاده

آخه بعد از چند ساعت هست من شک دارم مثبت باشه ، میگن زیر ده دقیقه معتبره