2777
2789
عنوان

اولین سونوی ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 22 پست
انقدر پشت سر هم سونو واژینال داره که عادی شده برام دیکه

کثیف کاری نداره.من الان که نوبت نشستم همینجوری داره ازم خون میاد .نوار بهداشتی اضافه هم نیوردم چیکار کنم😔😔😔

کثیف کاری نداره.من الان که نوبت نشستم همینجوری داره ازم خون میاد .نوار بهداشتی اضافه هم نیوردم چیکار ...

دستمال همراهت نیس؟ خیلی کوتاهه ولی از این به بعد آمادگی داشته باش هربار ویزیت شی سونو داره. صدبار سونو شدم. انشاله که نتیجه بگیری 

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دستمال همراهت نیس؟ خیلی کوتاهه ولی از این به بعد آمادگی داشته باش هربار ویزیت شی سونو داره. صدبار سو ...

مرسی عزیزم نه دستمالم همرام نیست .اره ازاین به بعدو دیگه میدونم .امروز افتضام.کاش تا نوبتم بشه میرفتم یه سوپری پیدا میکردم میخریدم

مرسی عزیزم نه دستمالم همرام نیست .اره ازاین به بعدو دیگه میدونم .امروز افتضام.کاش تا نوبتم بشه میرفت ...

برو سریع بخر خب . نهایتا دوتا نوبتت عقب میفته برو زود

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
نه عزیزم چه شوخییه بار اول کار  دو بار حین استفاده از داروها

وااای چقدر وحشتناک

ولی بازم ۱۰۰۰برابر بهتر تا امید وانتظارهای هرماه که با پریودشدن  انگار آخر دنیاست 😔

باهرپریودی ناامید میشم ودلم میخاد سریع برم ای وی اف

وااای چقدر وحشتناک ولی بازم ۱۰۰۰برابر بهتر تا امید وانتظارهای هرماه که با پریودشدن  انگار آخر ...

انشا الله که به زودی باردار بشید و به سمت ای وی اف نرید

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
کثیف کاری نداره.من الان که نوبت نشستم همینجوری داره ازم خون میاد .نوار بهداشتی اضافه هم نیوردم چیکار ...

اها تو دوران پری اره چندشه ولی خو بهترین روش تشخیص همینه 

منم اینقدر از این سونو ها انجام دادم که عادی شده

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج