مونباب مدیر استارتر عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 160 عنوان خمیر نان لواش 69 بازدید | 3 پست سلام دوستانخمیر نون لواش چندساعت باید استراحت کنه 1399/05/13 | 22:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مونباب مدیر استارتر عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 160 نیم ساعت تا یکساعت بیشتر اگر بمونه خراب میشهیعنی به شب تا صبح
حمیرا۵ عضویت: 1396/05/08 تعداد پست: 6420 بیشتر اگر بمونه خراب میشه یعنی به شب تا صبح نون امتحان نکردم. ولی خمیر پیتزا رو بعد استراحت تو نایلون گذاشتم تو یخچال. مشکلی نداشت