كتلت غذا نيست ، يك فرهنگ است . فرهنگى كه ميشود در ان ميليونها مادر پير وخسته و جوان وزيبا را تصور كرد كه پاى گاز ايستاده و با دستهاى پير و بى رمق و جوان و كشيده ، ان را شكل ميدهد و در روغن داغ ميريزد. كتلت نماد عشق مادر به خانواده است .
من بعد از گذشت سال ها و امتحان كردن رسپي هاي مختلف و با توجه به ذائقه ي افراد خانواده ام كتلت گوشت و سيب زميني رو به اين شكل درست ميكنم:
گوشت چخكرده
يك عدد سيب زميني پخته شده و كاملا خنك شده وريز رنده شده
يك عدد سيب زميني خام ريز رنده شده كه كاملا ابش رو ميگيرم
يك عدد پياز رنده شده
يك عدد تخم مرغ
ادويه دلخواه( نمك فلفل سياه زردچوبه پودر سير) و يك قاشق ارد
تمام مواد رو مخلوط ميكنم و حسابي ورز ميدم و نيم ساعت ميذارم تو يخچال.
روغن رو تو ماهيتابه داغ ميكنم، دستم رو كمي خيس ميكنم و كتلت رو تو دستم فرم ميدم و تو روغن ميذارم، شعله رو كم ميكنم كه كتلت ها سر فرصت مغز پخت بشن