2777
2789

خخخ مامشهدیها به کوچه میگیم میلان

به قفل میگیم قلف

به ماسک میگیم ماکس

به نون خامه ای میگیم نارنجک

البته ایناها رو مال قدیم بوده من از قدیمی ترا شنیدم

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خخخ ماها به کوچه میگیم میلان به قفل میگیم قلف به ماسک میگیم ماکس به نون خامه ای میگیم نارنجک الب ...

من هنوزم میشنوم. ناسوس هم جالبه همه جا میگن تلمبه

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
خخخ ماها به کوچه میگیم میلان به قفل میگیم قلف به ماسک میگیم ماکس به نون خامه ای میگیم نارنجک الب ...

الانم میگیم نارنجک😂😂😂

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
الانم میگیم نارنجک😂😂😂

خخخ عاااره

تازه ما خونوک هم داریم حالا بریم ب هرکی بگیم تو چقد خونوکی نمیفهمه فوش دادیم تعریف کردیم

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
خخخ عاااره تازه ما خونوک هم داریم حالا بریم ب هرکی بگیم تو چقد خونوکی نمیفهمه فوش دادیم تعریف کردیم

اره کخ هم نمیدونن چیه.🤣🤣

خخخ عاااره تازه ما خونوک هم داریم حالا بریم ب هرکی بگیم تو چقد خونوکی نمیفهمه فوش دادیم تعریف کردیم

اره😂😂😂😂

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
نه گلم مثلا بقیه جاها به چشم های روشن میگن زاغ ما برعکسیم

من نشنیدم جاهای دیگه بگن

حالا اینایی که گفتیم خب مال فرهنگ ماست من برام سواله یه کلمه که هم بقیه دارن هم ما و هم مال رنگ چشمه چرا باید اینقدر تفاوت داشته باشه همین چشم زاغ مثلا