maleksima مدیر استارتر عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3083 عنوان مشهدی ها مشهدی ها 325 بازدید | 36 پست چرا فقط ما به چشم های مشکی میگیم زاغ ولی بقیه ایران به چشم رنگیا میگن زاغ ایا؟🤔🤔🤔🤔🤔 زندگی زیباست ای زیبا پسند 1399/05/12 | 02:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahra_kh عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 4205 خخخ مامشهدیها به کوچه میگیم میلانبه قفل میگیم قلفبه ماسک میگیم ماکسبه نون خامه ای میگیم نارنجکالبته ایناها رو مال قدیم بوده من از قدیمی ترا شنیدم از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17729 چون به نظر شما قهوه اي جزو رنگا نيست من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
maleksima مدیر استارتر عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3083 خخخ ماها به کوچه میگیم میلان به قفل میگیم قلف به ماسک میگیم ماکس به نون خامه ای میگیم نارنجک الب ... من هنوزم میشنوم. ناسوس هم جالبه همه جا میگن تلمبه زندگی زیباست ای زیبا پسند
zizi_7966 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 خخخ ماها به کوچه میگیم میلان به قفل میگیم قلف به ماسک میگیم ماکس به نون خامه ای میگیم نارنجک الب ... الانم میگیم نارنجک😂😂😂 مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
sahra_kh عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 4205 الانم میگیم نارنجک😂😂😂 خخخ عااارهتازه ما خونوک هم داریم حالا بریم ب هرکی بگیم تو چقد خونوکی نمیفهمه فوش دادیم تعریف کردیم از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙
maleksima مدیر استارتر عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3083 چون به نظر شما قهوه اي جزو رنگا نيست نه گلم مثلا بقیه جاها به چشم های روشن میگن زاغ ما برعکسیم زندگی زیباست ای زیبا پسند
maleksima مدیر استارتر عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3083 خخخ عاااره تازه ما خونوک هم داریم حالا بریم ب هرکی بگیم تو چقد خونوکی نمیفهمه فوش دادیم تعریف کردیم اره کخ هم نمیدونن چیه.🤣🤣 زندگی زیباست ای زیبا پسند
zizi_7966 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 خخخ عاااره تازه ما خونوک هم داریم حالا بریم ب هرکی بگیم تو چقد خونوکی نمیفهمه فوش دادیم تعریف کردیم اره😂😂😂😂 مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
zizi_7966 عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2295 نه گلم مثلا بقیه جاها به چشم های روشن میگن زاغ ما برعکسیم من نشنیدم جاهای دیگه بگن مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
maleksima مدیر استارتر عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3083 حالا اینایی که گفتیم خب مال فرهنگ ماست من برام سواله یه کلمه که هم بقیه دارن هم ما و هم مال رنگ چشمه چرا باید اینقدر تفاوت داشته باشه همین چشم زاغ مثلا زندگی زیباست ای زیبا پسند
maleksima مدیر استارتر عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 3083 من نشنیدم جاهای دیگه بگن چرا مثلا شمالیا لرستان اصفهان دوست دارم همه میگن زاغ یعنی چشم رنگی زندگی زیباست ای زیبا پسند