پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6929 عنوان خانمهای قمی 90 بازدید | 11 پست پوشک دائمی میخوام بخرم برادخترم میدونید کدوم فروشگاهها داره ؟ بعدم دخترم ۳ سالشه اگر کسی تهیه کرده برای بچش درمورد سایزش راهنماییم کنه پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند. 1399/05/10 | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jamaliii عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 9415 پوشک داعمی خوبه یان درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید)
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6929 پوشک داعمی خوبه یان تو نطرات فروش اینترنتی خوندم اکثرا راضی بودن بعدم نمیدونم شب ادراری دخترم تاکی ادامه داره نمیتونم پوشک بگیرم براش پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
شیطونککک عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 2791 موشک دایمی بهداشتی نیست مراقب باش عفونت نگیره یوقت بعدسه سالشه چراترکش ندادی پوشکوببریش دست شویی عشقم بچه هام
حدیثه1ف2م عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 11791 💗سلام💗استارجان و همه قمی های عزیز خیلی خیلی التماس دعا 😔 سلام من رو هم به 💚خانم حضرت معصومه(س)💚 برسونید اجرتون با 💗💗💗💗💗پروردگار💗💗💗💗💗@jamaliii دوستان عزیزم بینهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6929 موشک دایمی بهداشتی نیست مراقب باش عفونت نگیره یوقت بعدسه سالشه چراترکش ندادی پوشکوببریش دست شویی روزا خوبه به موقع میره دسشویی اصلا خونه رونجس نمیکنه ولی شبا تا صبح دوسه بار خیس میکنه اونو چکارکنم پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6929 💗سلام💗 استارجان و همه قمی های عزیز خیلی خیلی التماس دعا 😔 سلام من رو هم به 💚خانم حضرت معصومه(س) ... سلام عزیرم قربونت ان شالله برم حرم ازطرفت زیارتنامه میخونم پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
حدیثه1ف2م عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 11791 سلام عزیرم قربونت ان شالله برم حرم ازطرفت زیارتنامه میخونم جدی میگی؟😢 💗💗💗💗💗خدایا💗💗💗💗💗 شکرت یادت نره😭یک دنیا ممنون🌷🌷🌷 دوستان عزیزم بینهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6929 جدی میگی؟😢 💗💗💗💗💗خدایا💗💗💗💗💗 شکرت یادت نره😭 یک دنیا ممنون🌷🌷🌷 نه عزیزم حتما انجام میدم پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
حدیثه1ف2م عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 11791 سلام عزیرم قربونت ان شالله برم حرم ازطرفت زیارتنامه میخونم همیشه بگو 💗💗💗💗💗انشاءالله💗💗💗💗💗 دوستان عزیزم بینهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 6929 همیشه بگو 💗💗💗💗💗انشاءالله💗💗💗💗💗 انشالله😄 پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
jamaliii عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 9415 💗سلام💗 استارجان و همه قمی های عزیز خیلی خیلی التماس دعا 😔 سلام من رو هم به 💚خانم حضرت معصومه(س) ... عزیزم من قمی نیستم شیرازیم درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید)