2777
2789
عنوان

برفک دهان بچه سه ماهه

78 بازدید | 10 پست

سلام دوستان پسرم سه ماهشه از موقعی که دنیا اومده سه بار دهنش برفک زده دوباره اول نیستاتین دادم بهش خوب شد اما بار سوم الان نزدیک دوهفته است دو شیشه نیستاتین هم بهش دادم اما خوب نمیشه ،سینه خودم هم زخم شده ،از نیستاتین به سینه خودم هم میزنم اما فایده نداره چیکار کنم خیلی نگرانشم

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت بهداشتو رعایت کن

بهداشت چی رو،من همه جور رعایت میکنم

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
نیستاتین رو نباید پشت هم داد 

دکتر داده

به خاطر سینه خودته عزیزم. سینتو الان که هوا گرمه بایستی مرتب تمیز کنی

دو روزی یه بار میرم حموم

فقط به بچه خودتون شیر دادید یا بچه دیگه ای هم سینتون رو گرفته؟ 

فقط بچه خودم