2777
2789

همون که عکسش یه دختره بود آدامسشو باد کرده بود عضویت 95 اینا 

عزیزم اگه با کاربری دیگه ای هستی درخواست بده بهم کار مهمی دارم

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه هست؟خیلی وقته ندیدمش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

امیدوارم زووودتر رفته باشی از ایران ، افغانیای مزاحم پررو

طلبکارم هستین  که حقو حقوق ندارید اینجا. ؟؟ 

شماها گمشیییید برید کشورتون اونجا حق و حقوقتون رو بگیرید سوسکای مزاحم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
حرف دهنتو بفهم

پس توام یه افغانی مزاحم بوگندو هستی.  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
نه عزیزم اصالتاااا تهرانی هستم 😁😁😁شما دیگه بی زحمت ملیتارو حدس نزن ضایع میشی🤣

گمشو   کسی که از افغانیا دفاع کنه،  از افغانیا کثیف تره😂😂😂

نه عزیزم اصالتاااا تهرانی هستم 😁😁😁شما دیگه بی زحمت ملیتارو حدس نزن ضایع میشی🤣

ضمنا  این چیزی که توی امضات نوشتی با رفتارت مطابقت نداره . 

من یه کامنتی برای کسی گذاشتم،  تو چرا جلز و ولز کردی و جواب من رو دادی؟ 

خاک بر سرت.  ژن  همین افغانیا چن سال دیگه میشه ژن برتر توی ایران،  

حالا بفهم چرا باید گم شن برن از ایران. 

دفعه آخرتم باشه عین قاشق نشسته میای کامنت یکی رو جواب میدی. 

به نظرش احترام بذارر  طبق امضات

ضمنا این چیزی که توی امضات نوشتی با رفتارت مطابقت نداره . من یه کامنتی برای کسی گذاشتم، تو چرا جلز ...

وقتی تو سایت عمومی کامنت میزاری ، هر کسی اجازه داره جواب بده

درسته که باید به نظرات بقیه احتران بزاریم ، اما بنظرت نظری که توش فحش و مسخره کردن ملیت بقیه باشه ، احترام دارع؟؟؟؟

یادم نیست دقیقا ۳-۴ تا تاپیک اخرشو بخون 

میگه میخوام از نی‌نی سایت برم چون ملیتمو مسخره میکنن