هر شهری ی مدلی درست میکنه
پیازداغ میکنی گوشت گوسفندی هم تفت میدی،من رب هم میریزم خوشرنگ میشه.آبجوش میریزی،لوبیاچیتی ازقبل نفخ گرفته شده رو با سبزی قبلاسرخ شده رو هم میریزی
اصل قورمه اینه که اصلا ادویه نداره.فقط نمک
میخوای خیلی خوشمزه بشه یکم پودرسیر با شنبلیله خشک بریز توش
بزار ۷ تا ۸ ساعت بادل خودش بجوشه.۱ساعت آخر لیموعمانی ۲ تا بنداز
من شب ساعت۱۰میزارم تا۱۲ میجوشه.باز صبح۹صبح تا ۲نیم ظهر....کل فامیل معروفه غذام