2777
2789

من خودم تو اینستا دیدم که یکی تولد یکی از دوستامو استوری کرده منم فک کردم امروز تولدشه منم استوریش کردم که تولدت مبارک و اینا

بعدش نگو امروز تولدش نبوده و ۱۹ مرداده😑

از این اکانت دو نفر استفاده می کند💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاندون دستم کش اومده بود پیش دکتره گفتم ک ا ن د ومم کش اومده😳😳😳خنده دارنبود برامن گربه دارترین سو ...

عزیزززم😅

از این اکانت دو نفر استفاده می کند💫

یه بار به رلم گفتم که مامانم گفت برام اب بیار تو راه اشپزخونه کل ابشو خوردم بعد مامانم خندید گفت چرا مامانت خندید گفتم من اب تورو بخورم تو خندت نمیگیره😂😂😂😂😂😂😂😂 بدبخت پوکید من میگفتم چرا میخندی

😂😂😂چشم جاریت روشن

اخه تقصیر خودش بود کنار پله ایستاده بود منم میخواستم بخورم زمین

اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨

ترم اول بودیم با دو تا ا دوستام  رفتیم از سلف کوبیده گرفتیم  برای اولین بار     انوز سلف خلوت بود  و تازه داشتیم قاشق های اول رو میخوردیم که دیدم   چند تا پسر دارن چب چب نگاه میکنن اهمیت ندادیم گفتیم بخاطر خوشگلیو ایناستتت   تا اینکه   از حراست  مردا    دو نفر اومدن سمتمون  گفتن از سلف آقاییون برید  بیرون 😐  پسرا هم سوژمون کرده بودن کلااا   دیگه غذا از گلومون پایین نرفت

تو خونه همسایمون بودم پسر همسایمون بیرون بود اومد رفتم پشت در قایم شدم بره تو اتاق برم خونمون یهو اومد اتقدر درو فشار داد که داشتم میمردم چون میدونست پشت درم😂😂😂😂