2789
عنوان

جگر سفید گوسفند

21583 بازدید | 34 پست

جیگر سفید رو که همون شش هست ما میندازیم بیرون تو عید قربان یا میدیم به کسی نمیدونم شاید چون خوشمزه نیست اصلا تا حالا درست نکردیم🤔شما چیکارش میکنید چجوری درستش میکنید؟؟

خدایا شکرت ❤

جیگر سفید چیه!!! 🤔

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دیدم چرخش میکنن با فلفل و تند و یه فلفل دلمه و چندتا گوجه سرخ میکنن ولی عالی میشه

ولی خودم تاحالا درست نکردم بهش میگن جغل بغول

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

واای من عاشقشم😋😋

هم کبابیش هم تفت دادش

عالیه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من دیدم چرخش میکنن با فلفل و تند و یه فلفل دلمه و چندتا گوجه سرخ میکنن ولی عالی میشه ولی خودم تاحال ...

جغور بغور

من تورکم🖤🖤همون شاهیکاااای سابقم..کاربریم تعلیق شده.....چند تا کاربر با این اسم هستن...منو از عکس پروفم تشخیص بدین☺️

کبابی اش1کم خوب نیست باپیاززیادواب بذاریدبجوشه.حالامیشه پیازواب وهمون اول بریزی یاپیازوسرخ کنی بعدپف سفیدواب وبریزی بعدازپخت1کم ابلیموبزنیدفوق العاده میشه.من ک خیلی دوست دارم

عشقم همسر م♥♥

همون که باش توتوئی درست میکنند؟ خوشمزس اول بزار بحوشه سفت بشه بعد چرخش کن با پیازوگرجه سرخش کن عالی میشع

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.