2777
2789
عنوان

چسب بینی بعد عمل

1500 بازدید | 11 پست

سلام دوستان که جدید عمل بینی انجام دادید ی سوال داشتم من حدود ۲۷ روز عمل کردم فقط هفته اول پزشکم چسب زد بقیش و گفتن نیاد مطب،بخاطر کرونا خودتون بزنید پزشک شماهم اینجوری بود یا نه؟خیلی استرس دارم که درست نزده باشم مطبم‌زنگ میزنیم میگن خودتون بزنید چیکار کنم😕

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمل بینی درد داره؟؟از سختیااش بگیید

خیلی خیلییی از کار و زندگی گذاشت من همش استرس سرتا پا ،من عمل خیلی سختی داشتم چند روز اول خون بالا میاوردم تا الانم‌کبودی زیر چشمم و صورتم هست اگه میدونستم‌این همه سختی داره محال امر بود برم جراحی

بجز دوهفته اول ک خود دکتر چسب میزنه بقیه اش ربطی نداره ب فرم بینی سخت نگیر فقط واسه ورم و جوش خوردن ...

من بعد اینکه چسب برمیدارم نمیدونم چه اتفاقی افتاده  انگار نازک شده پوست بینیم بعد برداشتن چسب ازش پوستم خون میاددر حد نقطه ای

من بعد اینکه چسب برمیدارم نمیدونم چه اتفاقی افتاده  انگار نازک شده پوست بینیم بعد برداشتن چسب ا ...

صورتتو کامل بشور الکل شستشو بزن قبل چسب زدن پوستش چرب میشه زیر چسب .من سال۹۶عمل کردم اونموقع دکترم میگف ی روز درمیون برو حموم با بخارحموم بکن ک زیاد پوستت رو از رو تیغه بینیت بلند نکنی باز ورم کنه  

عاشقِ‌آرامشِ‌إسمتَم‌خـُ﷽ـدا
صورتتو کامل بشور الکل شستشو بزن قبل چسب زدن پوستش چرب میشه زیر چسب .من سال۹۶عمل کردم اونموقع دکترم م ...

ممنونم عزیزم بابت راهنمایی کاملت، الکل شستشو همون الکلی که الان همه دارن استفاده میکنن؟بله بعد حموم من جدا میکنم چسب رو از رو صورتم ولی باز خون میاد