2777
2789
لوبیا99#   سلام خوبید دوستان  لوبیا جان من این ماه امپول اچ سی جی(به علت تنبلی تخمدان) ...

گلم شمارو خوب یادمه. از ته دل میخوام که بزودی با خبر جنسیت پسرت شاد بشی.

اینجا هدف بنده کمک به دوستان هست و لا غیر. این که بهشون برنامه میدم بعضی وقتها خودشون از من میخوان که برنامه بدم.

این که تاپیک هامو هوندین شک دارم با دقت خونده باشین. چون من خیلی امار گذاشتم و خیلی از افراد با یک بار اقدام جواب نگرفتن. تو اون تاپیک اولم امار هست. 

و تنها من نیستم که امار جمع کردم، @امیرعلی99 @اردیبهشت96 و بقیه دوستان الان چند ماهی هست که به اقدام بقیه خانم ها توجه دارن و اونا هم آمار جمع کردن. همه ما هم به نتایج مشابه رسیدیم. 

شانس شما هم برای پسر دار شدن خوشبختانه ۵۵٪ هست و شانس بالایی هست. از خدا میخوام با یک پسر سالم دلت رو شاد کنه.

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
لوبیا99#   سلام خوبید دوستان  لوبیا جان من این ماه امپول اچ سی جی(به علت تنبلی تخمدان) ...

توی تاپیک آمارم، اقدام الدوز رو گذاشته بودم. البته اقدام خود الدوز رو میتونی بری تو تاپیک بانو هم بخونی. تو صفحه ۶۳۵۶ و چند صفحه دیگه شرح اقدامش رو نوشته. الدوز با یک تخمک بالغ تو تخمدان راست آمپول ازاد سازی زد و تاکید دکترش به یک اقدام ۳۶ ساعت بعد از امپول بود و الدوز به گفته دکترش عمل کرد و سر راس ۳۶ ساعت اقدام کرد ولی بچه اش دختر شد. جزو اون ۵۵٪ خوش شانش نبود متاسفانه

@امیرعلی99 @اردیبهشت96 اینم برای امار شما.

بازم تخمدان راست و یک اقدام شانس پسر بالا نبود متاسفانه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لطفا شما هم اگه اماری داری که کسی ۳-۴ شب پشت سر هم از قبل از تخمک گذاری اقدام شده و دختر شده، داری، اینجا بزارین یا خودتون تاپیک بزنین بزارین تا دوستان با استناد به امار دقیق عمل کنن. هر چند من همیشه تاکید کردم من ادعا ندارم شانس این روش ۱۰۰٪ هست، نه! همیشه میگم این روش ۸۵٪ شانس داره.

حتی کسی که سه شب یا سه بار بعد از مثبت شدن کیت اقدام داره و باز دختر میشه، اون قانون ۳-۴ تا اقدام تو بازه زمانی ۷۰ ساعت قبل از تخمک گذاری رو رعایت نکرده. چون بعضی ها یا کیت درست نمیزنن، یا اینکه کیت رو روزی یک بار میزنن و لحاظات اولیه مثبت شدن کیت رو اصلا نمیفهممن. برای همینه که اینجا ما تاکید میکینم دو سه ماه به روشی که ما میگیم کیت زده بشه و اقدام صورت بگیره تا شانس ایشاللا بالا بره. 

اقدام خواهر شوهر @روژان٩٣   رو صفحه ۱ یا دو همین تاپیک گذاشتیم که که دو تا دختر داشتن و تاکید دکترشون به اقدام از شب ۱۱-۱۷ هر شب بود و حتی اون موقعی که کیتشون دو خط بود دو بار در روز اقدام داشتن و خوشبختانه پسر شد جنسیت بچه شون.

منم امارم رو از رو هوا نیاوردم گلم. از کلی سایت های خارجی و ایرانی در اوردم و سعی کردم خیلی دقیق باشم. از افراد هم خیلی سوال کردم که دقیق شرح امارشون رو بگیرم،

من دیگه خسته شدم از اقدام به خصوص شوهرم که میلی به رابطه ازش نمیبینم وهمش به اجبار اقدام داریم برعکس ...

سلام امید جان. چه خبر؟ ببخشید من حال روحیم خوب نبود و نیست نتونستم پیشت باشم روزای اقدام. روز چند سیکلی؟ چند تا اقدام رفتی؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/690808/تجربیات-دوستان-باردار-تعیین-جنسیت-در-زمان-اقدام-تخم ...

گلم چه خبر؟ 

کیتت باز رنگ گرفت یا نه؟ از خودت خبر بده

من همیشه هم دوست داشتم هم دختر داشته باشم هم پسر!!نه یک جنسیت!!ومیدونم باید خدا بخواد و‌تو سرونوشتم ...

گلم این ماه که اقدام نداشتی؟

@لوبیا۹۹ لوبیا بیا دیگه ،هیچی نمیخوایم بگی که فقط  حداقل یه خبر از خودت بده بخدا دلواپستم. 😢 ...

گلم ببخشید بیخبر مونذین. خوبی؟ متاسفانه حال خیلی خوبی نداشتم و ندارم. امیدوارم داغ عزیز نبینی.

چه خبر از اقدامهات؟

کیت منم امشب به اوج رسید احتمالا فردا تخمک ازاد میشه

گلم ببخشید تو اقدام شما هم نبودم. چند تا اقدام رفتی؟ روز چند سیکلی؟

سونو رفتی؟

ایشاللا کرونات رفع شد؟ تا ۲-۳ ماه هر دو هفته ازمایش غلظت خون بده. متاسفانه خیلی از جوون ها خونشون لخته میشه و دور از جون ۱-۲ ماه بعد از رفع علایموشون خونشون تو بدن لخته میشه دور از جون. حتما حواست به غلظت خونت باشه. بازم خودتون ماشاللا کادر درمان هستین و حواستون هست ولی سهل انگاری نکنین. تو تروپا و امریکا خیلی از جوون ها بعد از اینکه کرونا رو راحت رفع کرن سکته میکنن.

دوستان شوهرم پریروز ازمایش دادبا3روز فاصله تعداد70میلیون تحرک آ35درشد وتحرک بی25درصد امروز ودوباره ...

گلم اقدامت کی میافته؟

یک بار دیگه بهم بگو چه روزی از سیکلته و چه روزایی اقدام داری 

ماکه نفهمیدیم دکترا میگن موقع تخمکگذاری اقدام کنید اونوقت تاپیک میزنید شصت ساعت قبل تخمکگذاری اقدام ...

این تاپیک رو خوب بخونین با تاپیک زیر ۱-۱۰۰ صفحه اول. اگه قانع نشدین هر جور که دکترتون میگه عمل کنید. تلقین هم بخش مهمی از کاره.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4375888/اطلاعات-به-روز-راجع-به-زمان-اقدام-برای-خانمهایی-که-دنبال-جنسیت-دختر-یا-پسر-هستن

ماکه نفهمیدیم دکترا میگن موقع تخمکگذاری اقدام کنید اونوقت تاپیک میزنید شصت ساعت قبل تخمکگذاری اقدام ...

اقدام باید سه روز قبل شروع بشه ولی هر شب حتما باید اقدام باشه. یعنی از ۶۰ ساعت قبل از تخمک گذاری اا چند ساعت بعد از تخمک گذاری ۴-۵ اقدام حتما انجام بشه. طول عمر اسپرم ۳-۴ روز هست وهیچ فرقی تو طول عمر اسپرم ایکس و ایگرگ نیست. اینو تو صفحه اول این تاپیک هم نوشتیم. تعداد اقدام بالا از ۲-۳ روز مونده به تخمک گذاری، با ۳-۴ تا اقدام باعث میشه اسپرم بیشتری تو لوله های فالوپ باشه و شانس پسر خیلی میره بالا در حدود۸۵٪. یک اقدام روز تخمک گذاری فقط ۵۵٪ شانس داره

سلام لوبیا جون چرا گفتی clearblue بش اعتمادی نیس؟ من همیشه استفاده کردم البته wondfo هم ارزونتره و خوبه

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       
سلام لوبیا جون چرا گفتی clearblue بش اعتمادی نیس؟ من همیشه استفاده کردم البته wondfo هم ارزونتره و خ ...

چون که کلیر بلو با مقدار کم هورمون smiley میده و با میدار زیاد هورمون هم smily میده، به قیمتش نمیارزه. بهتره اگه کیت دقیق میخوایین femometer ivy سفارش بدین در کنار همون کیتهای وندفو.