برای شام میشه مرغ نمکی بزاری
مرغ رو باید اندازه متوسط انتخاب کنید اگر بزرگ باشه دیرمیپزه وخوب نمیشه.یک کیلو دویست گرم وزنش باشع حداکثر
مرغ رو تمیز کنین پوستش رو درنیارین باهرچی ک دوس دارین مزه دارش کنین نمک وفلفل وآبلیمو پیاز رندهدشده و کمیدسس سفید
بزارید چندساعت بمونه توی مواد
کمی آلو زرشک قشنگ میشوریم باگردو خردشده پیازتفت دادهدقاطی میکنیم مواد روباپیاز یکم تفت بدین بهتره
بعد میریزین داخل شکم مرغ وبانخ میدوزین
مرغ رو داخل ظرف نشکن بزارین مثلا پیتزاخوری فرانسویدیایک قابلمه نیکل،سیب زمینی حلقه کنید بزارین کفش هویجم بزارین دورش مرغ روبزارین روی سیب زمینی ها
کف قابلمه بزرگتری ترجیحانیکل باشه بهتره یک بسته نمک میریزیم ظرف مرغ رو روی نمک میزاریم درقابلمرومیبندیم.۳الی ۴ساعت بعد میپزه.درحین پخت زعفران غلیظ دم کرده روی مرغ بریزین.
سبزی معطر هم میشه همراه با مواد داخل شکم مرغ بکنید