2726

اره بجوشون بزار یخچال 

تا دوسه روزم فک کنم بیشتر نشه استفاده کرد


خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728

من وقتی بچه هام کوچیک بودن از دکتر متخصص اطفال سوال کردم همین مورد رو گفت که بهتره به بچه ها شیر پاستوریزه ترجیحا کم چرب بدید 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید.

من وقتی میجوشونم خیلی غلیظ میشه رنگش زرد میشه بد طعم میشه پسر دوسالم لب نمیزنه 😕بجاش شیر پاکتی میدم 

مرا بغض عمیقیست،                                                         انبار شده در گلو،،!
من وقتی بچه هام کوچیک بودن از دکتر متخصص اطفال سوال کردم همین مورد رو گفت که بهتره به بچه ها شیر پاس ...

دقت کردی جدیدا دیگه رو شیر پاستوریزه ها املاح و مواد داخلشو نزده .مثلا نزده چند درصد کلسیم و ‌‌..... چون دیگه کلسیم نداره از بین رفته

روانشناسی کودک

خانمی وقتی که شیر رو میزاری روی شعله گاز تا موقعی که میاد به جوش رو نباید حساب کنی وقتی اومد به جوش از اون موقع که قل قل میکنه باید ۲۰ دقیق بگذره حواست باشه

شیر یه عذای حساسیه مواطب باش 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
دقت کردی جدیدا دیگه رو شیر پاستوریزه ها املاح و مواد داخلشو نزده .مثلا نزده چند درصد کلسیم و ‌‌..... ...

اره ولی با جوشوندن زباد هم همون اتفاق میفته تازه ممکنه میکروب های توی شیر از بین نره تو کاخونه ها با درجه حرارت خیلی بالا تو مدت زمان کم اون میکرب ها از بین میره 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید.
اره ولی با جوشوندن زباد هم همون اتفاق میفته تازه ممکنه میکروب های توی شیر از بین نره تو کاخونه ها با ...

دکتر ظریف تو اینستا یه پست راجع به جوشاندن شیر گزاشته بعد از قل زدن ۶ دقیقه اتا یه رب تو ۱۰۰ درجه کافیه همه میکروبا از ببن میره و خداقلش اینه ویتامین و کلسیمش از بین نمیره

روانشناسی کودک
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730