2733
2734
عنوان

کی کلجوش بلده؟🥴

286 بازدید | 36 پست

آقا من تا نصفه مسیر رفتم بقیه شو بلد نیستم برنج و لپه و عدس و پیاز داغ و سیب زمینی ریختم پخته الان باید چی کار کنم؟🤔 ماست سون دارم فقط

کله جوش ماشیرازیاایجورنیست که اصلا، این موادکه شماگفتین نداره

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍

بچه ها باورتون میشه!!!

دیروز جاریمو بعد مدت ها دیدم انقدر لاغر شده بود از خواهر شوهرم پرسیدم چطور انقدر لاغر شده، بهم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم گرفته، من که از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم لینکشو میزارم شمام شروع کنید تا الان که راضی بودم.

2731
2738

🙄🙄🙄😲😲😲برنج چیه عدس چیه 

بابا کله جوش 

گردو ماست و روغن و آب داره

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
اینایی ک گفتی هیچکدومو نمیریزن تو کلجوش 😐

منم تعجب کردم سوپه‌مگه یا دلمه، من‌فقط گردو نعناع  داغ کشک اگه دوست داشته باشم پیاز داغ 

خدایابهشت ت برای خودت،من اینجاتوخونه م کنارعشقم خوشم ....

کله جوش بدون گوشت (کله جوش اصفهانی)


مواد لازم:


کشک: ۱۰۰ گرم


پیاز: ۱ عدد کوچک


مغز گردو خرد شده: ۱ قاشق غذا خوری


نعناع خشک شده: ۱ قاشق غذا خوری


نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم


دستور تهیه کله جوش بدون گوشت (کله جوش اصفهانی):


در ابتدا پیاز را پوست بگیرید و بشویید و سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید.


در مرحله بعد یک تابه مناسب انتخاب کنید و درون آن کمی روغن مایع بریزید و بگذارید تا داغ شود. سپس پیازهای خرد شده را درون تابه بریزید و هم بزنید تا تفت بخورند و بافت آن ها کمی نرم شود. بعد از اینکه پیازها طلایی شدند. مقداری نمک و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و خوب آن ها را هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند. مقداری مواد را در این حال تفت دهید و در ادامه گردوی خرد شده را به تابه اضافه کنید و بار دیگر مواد را هم بزنید با یکدیگر تفت دهید.


برای آماده کردن نعنا خشک، یک تابه جداگانه را تهیه کنید و مقداری روغن در آن بریزید و بر روی اجاق گاز با شعله ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس نعنا را به تابه اضافه کنید و تفت دهید. دقت کنید که نعنا را نباید زیاد در روغن سرخ کنید. چون در این صورت نعنا تلخ می شود و طعم کله جوش را خراب می کند.


بعد از آماده شدن نعنا، یک پیمانه آب جوش به پیازها اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. بعد از اینکه آب به جوش آمد، نعنای سرخ شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.


برای آماده کردن کشک، کشک سابیده شده را در یک کاسه کوچک بریزید و نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید و سعی کنید کشک را در آب رقیق کنید. بعد از رقیق شدن کشک آن را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید غذا چند قل بخورد.


بعد از آماده شدن کله جوش آن را در یک کاسه زیبا بکشید و به همراه پیاز داغ و گردو تزیین کنید و میل نمایید.



نکات:


 برای خوشمزه تر شدن کله جوش می توانید در کنار پیاز داغ از مقداری سیر داغ نیز استفاده کنید.


 در بعضی از مناطق در تهیه کله جوش از برنج و لپه نیز استفاده می کنند.

ایز لودینگ ... 😬
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز