2777
2789
یکی از فرش فیلی عکس بذاره من ببینم این فیلی چیه

نت بزن ساعت ۴ شب عکس از کجا بگیریم اخه😁

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
نمیشه ک خواهرش پیشش خوابیده صبح میخواد بره سرکار طفلی😂😂😂در کل چیز خیلییی خوبیه عه اما من فامیل دو ...

حالا اگر خواستی شب اونجا بخواب

صبح بیدار شو باهاش یه صبحانه بزن😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اگر خواستی شب اونجا بخواب صبح بیدار شو باهاش یه صبحانه بزن😂

اینجا آدم زیاده وقت نمیشه ک با اون صبونه بخورم اونم صبح زود میره سرکار فکر کنم تازشم من خودم ناهار بیدار میشم پذیرایی هم خوابیدم اون اتاق خواب بیاد بیرون منو میبینه😂😂😂😂

در تاریخ🎀 99/9/9🎀 من به بزگترین و مهمترین آرزوم رسیدم😍خدایا شکرت❤🙏
اینجا آدم زیاده وقت نمیشه ک با اون صبونه بخورم اونم صبح زود میره سرکار فکر کنم تازشم من خودم ناهار ب ...

پس برو نزدیک در بخواب😂😝😜

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

پس برو نزدیک در بخواب😂😝😜

وااای خدا نکشتت دختر😂😂😂😂😂

تازه تو فکرشم برای همسایه کیک بپزم😂😂😂اینم ک اومد روش بهش اضافه شد عجب چیزیه 😂😂

در تاریخ🎀 99/9/9🎀 من به بزگترین و مهمترین آرزوم رسیدم😍خدایا شکرت❤🙏