2726

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

برای هر نفر صد گرم گوشت

مثلا ۲۰۰گرم گوشت

یدونه پیاز بزرگ رنده ریز

ادویه و نمک یکم ورز بده

پهن کن کف ماهیتابه با روغن کم گاز کم درشم بزار تا درست شه

وقتی دو طرف سرخ شد میتونی نوک قاشق رب با چند قاشق اب قاطی کنی بزنی ب دو طرفش یکم دیگه بزاری تا ب خورد گوشت بره




گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
کوبیده

کوبیده رو زغال درست میشه با سیخ

کباب تابه ای تو ماهیتابه😐😐😐

گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه پیاز بزرگ و رنده کن  با گوشت چرخی و نمک فلفل ورز بده بذار رو شعله ی کوچیک خیلی خیلی کم با آب خودش بپزه یه دو سه ساعت طول میکشه اصلا روغن نریز بدون روغن خیلی خوشمزه میشه بعد با سماق بخور البته گوجه م یادت نره گرد گرد کن نیم ساعت آخر بذار بپزه

میشه واسه خونه دار شدن منو دخترم یه صلوات بفرستین😔

کباب تابه ای

پیاز رو رنده ریز کن آبش بگیر با گوشت قاطی کن نمک فلفل‌ زعفرون بزن خوب ورز بده اندازه ۱۰ دقیقه یا یه ربع

کف ماهیتابه پهن کن خیلی نازک نباشه بزار رو گاز با شعله ملایم

آبش که تبخیر شد کره یا روغن بریز یکم حرارت بیشتر سرخ کن دوطرفشو بعدم سرو کردی روش سماغ بپاش

گوجه هم سیخ بکش کباب کن رو گاز

دو سه ساعت که مث سنگ میشه

نخیر با آب خود پیاز و گوشت که بپزه رو شعله کوچیکه کم خیلیم نرم و خوشمزه میشه من هرهفته درست میکنم پس چرا سنگ نمیشه تازه هنوزم یه کم آب داره وقتی خاموشش میکنم 

میشه واسه خونه دار شدن منو دخترم یه صلوات بفرستین😔
نخیر با آب خود پیاز و گوشت که بپزه رو شعله کوچیکه کم خیلیم نرم و خوشمزه میشه من هرهفته درست میکنم پس ...

چه عجیب من هر جور کم کنم تا سه ساعت آب نداره

فوق فوقش نیم ساعت 

من امتحان کردم وقتی زیاد رو گاز باشه کباب آبدار و نرم نیس سفت و سخت میشه

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز