mamanarta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 4514 عنوان خیلی بی خوابی دارم بیایید بچه ها 145 بازدید | 19 پست بچه ها یه مدتیه اصلا شبا خوابم نمیبره تقریبا صبح میشه بعد من میخوابم ک اونم با وجود بچه کوچیک شاید طول ۲۴ساعت من ۴ساعت بتونم بخوابم .راهی سراغ دارید خوابم تنظیم بشه شب بتونم بخوابم ؟ Live the moment now✌ 1399/04/16 | 04:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سسميه عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 2023 پیدا کردی به من هم بگو الان چهار ماهه اینطوری شدم كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه
لپ_لپ_۷ عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 6257 از الان تا فردا شب نخواب و سر ساعت دوازده برو رخت خواب برای ساعت هشت صبح هم ساعت کوک کن بیدار شی
mamanarta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 4514 پیدا کردی به من هم بگو الان چهار ماهه اینطوری شدم یعنی دیونه شدم از بی خوابی نمیدونم چیکار کنم😕 Live the moment now✌
mamanarta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 4514 از الان تا فردا شب نخواب و سر ساعت دوازده برو رخت خواب برای ساعت هشت صبح هم ساعت کوک کن بیدار شی آخه نمیشه پسرم خوابش طوریه که یک شب یا دو میخوابه Live the moment now✌
لپ_لپ_۷ عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 6257 آخه نمیشه پسرم خوابش طوریه که یک شب یا دو میخوابه خواب کوچولوتو تنظیم کن یا نهایتا یک اون خواب باشه یک و نیمم تا نه صبح تو بخوابی
mamanarta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 4514 خواب کوچولوتو تنظیم کن یا نهایتا یک اون خواب باشه یک و نیمم تا نه صبح تو بخوابی بخدا من راضیم حداقل ۳بخوابم ۴ ولی خوابم نمیبره پسرم مثلا اگه ساعت یک شب میخوابه تا فردا یک ظهر میخوابه خدا رو شکر ولی مشکل خودمم ک نمیتونم بخوابم Live the moment now✌
گلايور عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 8364 وااي منم قبلانا باردار بودمنهايتاتا ٣بيداربودم الان كه بچم ٤ماهشه گاهي اوقات اون ٣مىخوابه اونوقت من دارم تزخواب مىميرما امافكروخيال مىادسراغم نمى تونم بخوابم تا٦صبح خوابم مىبره امابچم بيدارمىشه من ميخوتم بخوابم ديونه مى شم 😩 كاش منم سريع خوابم مىبرد از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕
باربی72 عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 10634 قزص تنظیم خاب اسمش یادم نیس الان تاریکه اینحابهم گفتن عالیه یکی دوساعت قبل خاب میخوردم عالی بود فقط برای تنظیم خابه صبح هاام عالی زودازخاب پامیشدم قرصوک خوردی باید یجاتاریک یکس دوساعت بعدش چشاتوببندی عالی بود خریدم داروخانه بگی میده قرص خاب نیستافرص تنظیمدخابه رنگ ولایتhaircolorist
لپ_لپ_۷ عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 6257 بخدا من راضیم حداقل ۳بخوابم ۴ ولی خوابم نمیبره پسرم مثلا اگه ساعت یک شب میخوابه تا فردا یک ظهر میخوا ... اگر بتونی الان نخوابی تا فردا شب خیلی خوب میشهاما اگرم میخوای الان بخواب به شوهرت بگو یا آلارم ساعت ۹ صبح بذار رو ویبره زیر بالشت تا بیدارت کنه
aramesh_ عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 12701 وااي منم قبلانا باردار بودمنهايتاتا ٣بيداربودم الان كه بچم ٤ماهشه گاهي اوقات اون ٣مىخوابه اونوقت من ... دقیقا من اینطورم لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️