2777
2789
عنوان

خیلی بی خوابی دارم بیایید بچه ها

145 بازدید | 19 پست

بچه ها یه مدتیه اصلا شبا خوابم نمیبره تقریبا صبح میشه بعد من میخوابم ک اونم با وجود بچه کوچیک شاید طول ۲۴ساعت من ۴ساعت بتونم بخوابم .راهی سراغ دارید خوابم تنظیم بشه شب بتونم بخوابم ؟

Live the moment now✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان تا فردا شب نخواب و سر ساعت دوازده برو رخت خواب برای ساعت هشت صبح هم ساعت کوک کن بیدار شی

آخه نمیشه پسرم خوابش طوریه که یک شب یا دو میخوابه 

Live the moment now✌
خواب کوچولوتو تنظیم کن یا نهایتا یک اون خواب باشه یک و نیمم تا نه صبح تو بخوابی

بخدا من راضیم حداقل ۳بخوابم ۴ ولی خوابم نمیبره پسرم مثلا اگه ساعت یک شب میخوابه تا فردا یک ظهر میخوابه خدا رو شکر ولی مشکل خودمم ک نمیتونم بخوابم

Live the moment now✌

وااي منم قبلانا باردار بودمنهايتاتا ٣بيداربودم الان كه بچم ٤ماهشه گاهي اوقات اون ٣مىخوابه اونوقت من دارم تزخواب مىميرما امافكروخيال مىادسراغم نمى تونم بخوابم تا٦صبح خوابم مىبره امابچم بيدارمىشه من ميخوتم بخوابم ديونه مى شم 😩 كاش منم سريع خوابم مىبرد

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕

قزص تنظیم خاب اسمش یادم نیس الان تاریکه اینحابهم گفتن عالیه یکی دوساعت قبل خاب میخوردم  عالی بود فقط برای تنظیم خابه صبح هاام عالی زودازخاب پامیشدم قرصوک خوردی باید یجاتاریک یکس دوساعت بعدش چشاتوببندی عالی بود خریدم داروخانه بگی میده قرص خاب نیستافرص تنظیمدخابه

رنگ ولایتhaircolorist
بخدا من راضیم حداقل ۳بخوابم ۴ ولی خوابم نمیبره پسرم مثلا اگه ساعت یک شب میخوابه تا فردا یک ظهر میخوا ...

اگر بتونی الان نخوابی تا فردا شب خیلی خوب میشه

اما اگرم میخوای الان بخواب به شوهرت بگو یا آلارم ساعت ۹ صبح بذار رو ویبره زیر بالشت تا بیدارت کنه