2733
2734

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728

اول مرغ خام و نمک و زردچوبه میزنم.بعد حسابی سرخ میکنم.تو همون روغن پیاز رنده شده رو تفت میدم.رب گوجه فلفل سیاه زنجبیل فلفل دلمه و هویج میریزم و خوب تفت میدم.مرغای سرخ شده رو قاطیشون میکنم و از گوشه قابلمه آب میریزم میذارم جا بیوفته.آخر هم زعفرون و ابلیمو میزنم.

من برا زرشك پلو با آب و برگ بو و چند دونه هل و زرد چوبه ميذارم نيمساعت بپزه بعد آبشو دور ميريزم بعد مرغ را با روغن و رب و ادويه ها را مخلوط ميكنم يكم سرخ بشه بعد با يك فنجان آب ميذارم مرغ تو سس بپزه و سس به خور مرغا بره

پیاز سرخ کن رب بزن ادویه نمک فلفل سیاه بزن ی تفت بده فلفل دلمه بریز توش مرغ بچین روش اب بریز توش ی چوب دارچینم بنداز توش بزار جا بیفته میتونی زعفرانم بریزی اخر سر ک پخت مرغارو در بیار سرخ کن سستم ک مرغا توش پختن غلیظ شده بریز تو ظرف نوش جان

اول مرغمو با اب خالی میذارم ربع ساعت بجوشه ..بعد ابشو میریزم دور.....بعد با پیاز وفلفل دلمه و هویج میذارم سرخ شه یکمم زعفرون میزنم با نمک وفلفل قرمز وسیاه میذارم بپزه..اخر سرم رب سرخ میکنم میریزم داخلش

برا آرزوهام یه صلوات بفرستید😘😘
2738

اول مرغ وباپیاز ونمک وفلفل وادویه‌وپودر سیر ودارچین وپودر زنجفیل بخاطرگرمیش 

میذارم سرخ میشه حسابی که طلایی میشه مرغ 

بعد رب واب قاطی میکنم 

درحد کم میریزم‌وباشعله کم‌میذارم بپزه

😍😍درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگی افتاد😍😍دعاکنیدتواین تاریخ دوتاحاجت 
من برا زرشك پلو با آب و برگ بو و چند دونه هل و زرد چوبه ميذارم نيمساعت بپزه بعد آبشو دور ميريزم بعد ...

ببخشید برگ بو چیه؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

بعدش دو تا پیاز بزرگ رو خلالی خورد کن کف ماهیتابه سرخ کن در حدی که نرم بشه مرغ ها رو از آب در بیار بذار تا با پیاز ها سرخ بشه بعد یه فلفل دلمه ای رنده کن و یه قاشق ادویه یه قاشق نمک یه قاشق فلفل سفید و نصف لیوان زعفرون دم کرده بریز روش درشو بذار تا پخته شه نیم ساعت قبل از اینکه بخوای زیرشو خاموش کنی یه قاشق و نیم رب رو با یه قاشق روغن سرخ کن و بریز روش 

اول مرغو میندازم تو اب با پیاز و ادویه .. بعد که مرغ تقریبا درست شد سرخش میکنم .. بعدش یه پیاز رنده میکنم با ادویه ( زردچوبه . فلفل . دارچین . ادویه خورشت . یه کم شنبلیله ) و فلفل دلمه ای و رب بهش اضافه میکنم یکم که سرخش شد اب مرغ رو بهش اضافه میکنم و چن تا برگه زردالو میندازم داخلش و بعدش مرغا رو میندازم توی سس و زیر گازو کم میکنم یکم سسش غلیظ شد دیگه اماده اس 😍 هر کی خورده گفته خیلی خوشمزه اس 

مرغو سرخ میکنم چوری که مغزشم سرخ بشه و برشته

بعد آب میبندم میزارم با فلفل دلمه و هویج و پیاز 1 چوب دارچین بپزه

تو یه تابه 1 دونه پیار نگینی میکنم سرخ میکنم بعد بهش 1 دونه فلفل دلمه نگینی اضافه میکنم

تقعیر رنگ که داد رب فراوون بهش اضافه میکنم 

یه مقدار دارچین و فلفل سیاه بعدش میریزم داخل آب مرغ

البته قبل اضافه کردن ( هویج و فلفل دلمه و پیازی که برای گرفتن بوی مرغ اضافه کردم برمیدارم )

بعد از غلیظ شدن آب مرغ زعفران غلیط و آبلیمو بهش اضافه میکنم و بعد ار 5 دقیقه خاموش میکنم


این زرشک پلو مجلسی ما شمالیاست که تو عروسی ها اینجوری میپزن 😍عالی میشه.  


زرشکتم بعد از اینکه شستی و سرخ کردی 1 قاشق به زرشکت زعفرتن بزن بزار پفکی و خوش رنگ تر بشه.  شکرم یادت نره

چند مدل مختلف برا زرشک پلو درست میکنم. یه مدل پیاز خلالی میکنم بدون هیچ روغنی مرغ میچینم روش نمک و فلفل و زردچوبه با شعله کم بپزه. خیلی مزه ای و باحال میشه هم سالمه هم بسیااااار خوشمزه. پیازش رو پلو محشره.

یه مدلم پیاز داغ درست میکنم مرغا رو روش میچینم سرخ میکنم با نمک فلفل بعد یکم رب توش سرخ میکنم آب میریزم ترشیشم یکم آبلیمو.

یه مدلم با رب آلوچه درست میکنم

یه مدل با آلو و قیسی 

خیلی مدلای دیگه م بلدم :))) 

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730