مرغو سرخ میکنم چوری که مغزشم سرخ بشه و برشته
بعد آب میبندم میزارم با فلفل دلمه و هویج و پیاز 1 چوب دارچین بپزه
تو یه تابه 1 دونه پیار نگینی میکنم سرخ میکنم بعد بهش 1 دونه فلفل دلمه نگینی اضافه میکنم
تقعیر رنگ که داد رب فراوون بهش اضافه میکنم
یه مقدار دارچین و فلفل سیاه بعدش میریزم داخل آب مرغ
البته قبل اضافه کردن ( هویج و فلفل دلمه و پیازی که برای گرفتن بوی مرغ اضافه کردم برمیدارم )
بعد از غلیظ شدن آب مرغ زعفران غلیط و آبلیمو بهش اضافه میکنم و بعد ار 5 دقیقه خاموش میکنم
این زرشک پلو مجلسی ما شمالیاست که تو عروسی ها اینجوری میپزن 😍عالی میشه.
زرشکتم بعد از اینکه شستی و سرخ کردی 1 قاشق به زرشکت زعفرتن بزن بزار پفکی و خوش رنگ تر بشه. شکرم یادت نره