2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم من یه روش سنتی میگم انجام بده برا من معجزه کرد نیم کیلو برنج ریختم توآب وقتی درست شد خالیش کردم توصافی گذاشتم دماش ولرم شد ریختم تو یه چادر بچمم لخت کردم ریختم روش وچادرو پیچیدم دوساعت تو برنج بود حمامش دادم شب رنگ بچم برگشت من پسرم یک ماه زردی داشت اینو انجام دادم خوب شد

بچه من زردیش با هیچی خدب نشد الا حجامت... بردم پیش متخصص از اینا ک پزسکن و  تخصصشون طب سنتی خوندن. حجامت مرد پشت گوشش رو چند قطره میاد خون. و خدب شد. بعد اون همه خدابوندن تو دستواهو دارو گیاهی و... همین خوبش کرد راحت. 

من از وقتی بچم سه روزش بود زردی گرفت اصلا گرمی نخوردم همش خنکی  خوردم به پسرمم ترنجبین دادم همین قطره بیلی ناسترشیرخودم زیادمیدادم شیرخشک هم دادم خوب نشد اصلا خوب نشد تا یک ماه هی ادامه داشت تا یه نفراومد گفت بزارتو برنج واقعا معجزه کرد براش

بچه ما زردی داشت پریروز تست کردیم روی 10.3 بود. دکتر گفت اگه 12 بود دستگاه رو شروع کنین. 24ساعت بعدم تست کنین اگه بالای 15 بود شرو کنین.

یه عده گفتن شاتره یا شیرخشت یا کلم و ... استفاده کن. ولی ما هیشکدوم استفاده نکردیم. 24ساعت بعد باز تست کردیم شده بود 9.6. دیگه بیخیال شدیم. منظورم این نیس ک چون چیزی استفاده نکردیم کم شدا.ممکن بود بیشتر هم بشه. میگم ینی اگه ما هم شاتره یا هرچیزی استفاده میکردیم میتونستیم بگیم خب بخاطر اونه درصورتی ک واقعا اینجوری نبود. و روند این نوزاد در هرحال اونجوری میشد. 

گلم من یه روش سنتی میگم انجام بده برا من معجزه کرد نیم کیلو برنج ریختم توآب وقتی درست شد خالیش کردم ...

برنج رو جوشونده یا فقط خیس کردی؟میشه واضح تر توضیح بدین