2777
2789
عنوان

یه لحظع بیاین عزیزان

45 بازدید | 8 پست

دوستان تاحالا شده پدرومادرتون بینتون تبعیض بزاره من بابام دوسال پیش فوت کرد،وازهمون موقع تاالان مامانم بین من وداداشم خیلی فرق میزاره میگ خونه ب پسرم ماشین ب اون(البته اون وصیت بابام بود)پول توجیبی داداشمم. میده اما من انگاربچش نیستم.خیلی فرق میزاره دوستان امااون هرموقع پول لازم باشه من بهش میدم،دیگ جوری شدم ک باخودم میگم عروسی کردم دیگ پیشش نمیام لطفانظربدین چیکارکنم

مامان خودم فرق نمی‌ذاره ولی پدر بزرگم(پدرمامانم)تو بهترین جای گرگان زمین داره و آخرین باری که قیمتش رو پرسیدن یک میلیارد و دویست میلیون بود که داده به دو تا پسرش یعنی دایی هام ولی ما و خالم اون شهر نیستیم و متاسفانه خیلی تبعیض هست حتی بین نوه های پسری و دختری تبعیض قایل میشن

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامان خودم فرق نمی‌ذاره ولی پدر بزرگم(پدرمامانم)تو بهترین جای گرگان زمین داره و آخرین باری که قیمتش ...

خیلی دلم گرفته مگ من بچش نیستم چیزیم ک میگم میگ حسودی

خیلی دلم گرفته مگ من بچش نیستم چیزیم ک میگم میگ حسودی

برات مهم نباشه همین کاری که مامانه من می‌کنه بعد چند سال تازه یاد گرفته چیکار کنه اینقدر قوی باش که اونا بیان سمتت هیچ وقت گدای محبتشون نباشه که بعدش تبعیض قائل بشن

برات مهم نباشه همین کاری که مامانه من می‌کنه بعد چند سال تازه یاد گرفته چیکار کنه اینقدر قوی باش که ...

من ناراحت میشم دلم میشکنه مگ من بچش نیستم دلم بدجورگرفته

برات مهم نباشه همین کاری که مامانه من می‌کنه بعد چند سال تازه یاد گرفته چیکار کنه اینقدر قوی باش که ...

واس داداشم قرعه کشی20میلیونی شریک شده امامن🤦🤦🤦

واس داداشم قرعه کشی20میلیونی شریک شده امامن🤦🤦🤦

برات مهم نباشه اینقدر کار کن پول در بیار که اصلا اینجور چیزا به چشت نیاد درکت میکنم خیلی سخته