2777
2789
عنوان

کمک راجع به بچه 18 ماهه

119 بازدید | 5 پست

سلام مامانا پسر من چندوقته بعضی وقتا یهو ناگهانی مشغول بازی یا بغلمه یا داره میرقصه یهو سرش میده پایین همینجور که سرش میاره بالا مردمک چشمش هم میاره بالا سفیدی چشمش پیدا میشه. دیدید عین آدم بزرگا که میخوان کسی و بترسونن اونجوری. چمدبارهم تقلید ازش کردم این کار کرد که ببینم واسه ادا در آوردن یا ناگهانی  حالا نمیدونم واقعا مشکلی هست یا داره ادا در میاره کسی بوده بچه اش این کار بکنه 

سلام. 

این چیزی که گفتین جزء رفلکس های طبیعی بدن نوزاد در سنین پایین هست. تا جایی که اطلاع دارم بعد از ۶ ماهگی اینا دیگه نباید باشه. ایشون ۱۸ ماهشه و هنوز این هارو داره. حتما اولین فرصت ببرید متخصص کودکان. 

برای اطلاعات بیشتر رفلکس های نوزادی _ رفلکس گردن نوزاد_ بازتاب لابیرنتی اینا رو تو گوگل سرچ کنید و مطالعه کنید. 

یه خانم مستقل و قوی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی عزیزم ولی از بچگی نداشته دوماهه تقریبا الانم شدت پیدا کرده 

دیگه حتما ببریدش دکتر متخصص کودکان یا فوق مغزو اعصاب کودکان. 

تاپیکای قبلی تونم یه نگا انداختم. توجهش به شما کمه. به بقیه بیشتر توجه میکنه. اینم بگید به دکتر. و اینکه از کی اینطوری شده . 

یه خانم مستقل و قوی