2777
2789
یا کریم نرمه برنج،برنج پخته ،گندم،ارزن میخوره تهران بودم همش پشت پنجره میخوردن😍😍😍

همرو میدم بهش ولی نوموخوره

دوتا تخم گذاشته نمیدونم کی در میان

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اشک تو چشام جمع شد. ظلم ب حیوونا می بینم از غصه گریم میگیره . وقتی محبت ب حیوونا می بینمم اشک شو ...

ظلم به حیونا دل منم به درد میاره

خدا خودش حق خونای نابحقی که از این حیون ها ریخته میشه رو میگیره

همرو میدم بهش ولی نوموخوره دوتا تخم گذاشته نمیدونم کی در میان

دو سه هفته تخما جوجه میشن تا یک ماه هم پرواز میکنن 😍😍😍😍😍عشقن عشق

اگه تو خونتون لونه دارن تو تراس

از دست شما نمیخورن منم میذاشتم اب و غذا اما میمومدن پشت پنجره از کنار لونه نمیخوردن

پشت پنجره بریز میان میخورن

دو سه هفته تخما جوجه میشن تا یک ماه هم پرواز میکنن 😍😍😍😍😍عشقن عشق اگه تو خونتون لونه دارن تو ...

رو تراسن الان دو هفتست ک تخم گذاشته ولی در نیومدن  

اقایون درخواست ندن❌❌کسانی ک شخصیت ندارن ریپ نزنن❌❌کسانی ک هنوز تو بچگیشون موندن هم ریپ نزنن❌❌
کاش کلا حقی گرفته نشه‌ ‌

حیونا و بچه ها مظلوم ترینا هستن

که نه زبون دارن و نه میتونن

ظلم به اینا کائنات ساکت نمیمونه

و یک روزی یک جوری هرکسی بدی کرده حقشو پس میده

مگر آگاه بشه و اگه روزی بدی کرده به حیونا

حالا بیاد و خوبی کنه

خدا میبینه و میبخشه

رو تراسن الان دو هفتست ک تخم گذاشته ولی در نیومدن  

ای جوووونم 😍😍

در میان

خیلی لذتبخشه

فقط اصلا غذا تو لونه و نزدیک نبر نذار

چون اگه بچه بوی ما آدما رو بگیره دیگه نمیان طرفش

وقتی پرواز کردن میخوان یادبگیرن میان تو تراس میشینن 

😍😍برکت میارن تو زندگیت 

با همون لونه قشنگ و دعاهاشون

ببینید عزیزم جوجه گنجشک و جوجه یاکریم غذارو میبلعند پس بهترین گزینه یک سرنگ سر باریک (باید از لوازم دامپزشکی تهیه کنید) و حالا چون هزینه بالا میره سرلاک گندم و یا نان رو با سرنگ بدبن بهش

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
ای جوووونم 😍😍 در میان خیلی لذتبخشه فقط اصلا غذا تو لونه و نزدیک نبر نذار چون اگه بچه بوی ما آ ...

مرسی گلم

شوهرمم میگه نده بهشون ولی دلم نمیاد میذارم نزدیک لونشون اما نمیخورن 

ببینید عزیزم جوجه گنجشک و جوجه یاکریم غذارو میبلعند پس بهترین گزینه یک سرنگ سر باریک (باید از لوازم ...

خیلی ممنون

سرنگ مخصوصه پس

سرنگ عادی دارم اما ندادم ترسیدم نوکش درد بگیره ندادم

حیونا و بچه ها مظلوم ترینا هستن که نه زبون دارن و نه میتونن ظلم به اینا کائنات ساکت نمیمونه و یک ...

آره مظلومن . و همچنین حیوون ها نفس بد ندارن مث انسان.  ولی خب اینکه جواب پس میگیرن دل آدم خنک نمیشه کاش کلا ظلم نشه بهشون😞