2777
2789
عنوان

هزینه عمل قلب باز

26239 بازدید | 61 پست

سلام دوستان، از آشناهاتون جدیدا کسی عمل قلب باز انجام داده؟ حدود هزینه رو میدونید؟ اختلاف بیمارستان خصوصی با دولتیش خیلی زیاد میشه؟ اگر دکتر یا بیمارستان خوبی هم میشناسید بفرمایید، خیلی ازتون ممنونم🌸

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

خصوصی هزینه بالاست ولی دولتی باید نوبتت بشه عمل کنن هزینشم معمولی

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خصوصی هزینه بالاست ولی دولتی باید نوبتت بشه عمل کنن هزینشم معمولی

بالا یعنی چقدر؟ بیش از هفتاد هشتاد میلیون میشه؟

بالا یعنی چقدر؟ بیش از هفتاد هشتاد میلیون میشه؟

نه تو همون مایه ها

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
بیمارستان خصوصی اگر بیمه قبول نکنن خیلی هزینش بالا هست من مادر شوهرم ۵۳ روز ای سی یو بستری بود ۲۲۰ م ...

چقدر طولانی بستری بودن!!! همه به همین قدر بستری نیاز دارن یا مادرشوهر شما مشکل خاصی داشت؟ کدوم بیمارستان بودن؟

ببینید اولویت با جراح حاذق هست و بعدازون بیمارستان خوب..من خودم بیمارستان فوق تخصصی قلب عمل کردم با بهترین جراح و بیمه تکمیلی ایران..رایگان درومد..بهترین کار اینه جراح و بیمارستان مشخص بشه .بیمه طرف قرداد مشخص بشه برن همون بیمه رو انجام بدن تا هزینه ها خیلی بیاد پایین...

استارتر میتونم بپرسم مشکلشون چیه که میخوان عمل کنن/؟

دوسال پیش یک سکته خفیف داشتن و یکی از رگهاشون بسته شده بود و دکتر گفت شاید با دارو ورزش رفع بشه ولی امسال که اسکن دادن گفتن گرفتگی بیشتر شده و بهتره تا خیلی سنشون بالا نرفته عمل کنن، الان ۵۹ سالشونه

بیمارستان دولتی تخصصی ببری خیلی بهتره والا من‌مادر شوهرم همین بیمارستان خصوصی میخواستن بکشنش تا رفت ...

کدوم دولتی رفتید عزیزم؟