2777
2789
عنوان

سونوی فولیکول

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 22 پست
حداقل 7

مرسی

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
وای خدا رو شکر رو تخت که دراز کشیده بودم بعد دکتر دونه دونه میگفت من میشنیدم از همونجا بغضم گرفته بو ...

ناامید نباش من فولیکولام روز 12 سایزش 12 بپد دکتر گفت فایده نداره ماه بعد برو عکس رنگی بگیر  ماه بعدش در اوج ناامیدی خودبخود بدون هیچ دارویی باردار شدم 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی واسه سونوی فولیکول حتما باید واژینال باشه؟؟ نمیشه شکمی باشه؟ 

نمیدونم ولی دکترم توی برگه خودش نوشته بود واژینال لابد دقیق تره 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
آمپول یا قرص میده برا ضخامتت

آخیش خیالم راحت شد ، یعنی ممکنه همین  ماه ممکن ضخیم تر بشه ؟  یا نه طول میکشه ؟ 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
قطر حداقل ۷ باشه وفولیکول هم ۱۸ تا ۲۳

یعنی برای روز 11 سیکلم کمه فولی 16/14 آخه جایی خوندم که هر روز یک تا دو میل رشد میکنه ممکنه برای منم تا دو روز دیگه بهتر بشه ؟ 

ب منم دکتر گفته رحمت ضعیفه..ماه قبل سوتو واژینال انجام دادم فولی ۱۵ داشتم😏😏😏

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
ب منم دکتر گفته رحمت ضعیفه..ماه قبل سوتو واژینال انجام دادم فولی ۱۵ داشتم😏😏😏

خب دارویی چیزی نداد بهت ؟ تو اقدامی ؟ 

خب دارویی چیزی نداد بهت ؟ تو اقدامی ؟ 

چرااا دوباره امپول داد اره اقدامم

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان