2777
2789
ارایشگره یه چیزی زدولی بازم یکم سبزبودمن امبره زدم یه تیکه اش اونم اخرموهام سبزبودزیاددیده نمیشدبعدم ...

باشه مرسی بدبخت شم که😭😭😭😭

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا رفتم آرایشگر گفت بخاطره کرونا میگم چیکار کنی خودت تو خونه بزار که الان گند زدم😣

خب اکی پس باید با دکلره اینو درست کرد ک شما فکرنکنم بتونی...اون کاریو ک دوستمون گفتن از دکلره و شامپو و اب استفاده کن در حد کمتر از ۱۰دیقه ماساژ بده و بشور و نرم کننده بزن...و الان شماره رنگاتو بمن بگو و یه عکسم از پایه دکلرت برام بفرست

خب اکی پس باید با دکلره اینو درست کرد ک شما فکرنکنم بتونی...اون کاریو ک دوستمون گفتن از دکلره و شامپ ...

آرایشگری شما عزیزممم؟؟؟ دارم دیووونه میشم😭

همه تلاشم رو برای شاد بودنم میکنم😄 شادی ام انتقام من از دنیاس😊
جدی میگی عزیزم؟؟؟

من یبار موهای مامانمو سبز کردم عین برگ درخت عین چمن شده بود میرفتیم مسافرت شمال با جنگل همرنگ شده بود 😂

هفته بعدش عروسی داشتیم یه قهوه ای زد خودش رو موهاش چندبار هم شست زیتونی شد خیلی خوشگل شد 

مث انشرلی که رنگ کرده بود😂

😂😂😂😂

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋