2777
2789
عنوان

عقده ای ها

208 بازدید | 17 پست

چرابعضی ها عقد ه ای هستن زود گزارش میزنن دوست نداری نیا حالا اگه تاپیک خیانت بود اصن گزارش نمیزدن ببین اخرش چی میشه داشتم میخوندم چقدر جالب بودن خاطرات فقیرانه😌😔😁😁😁😁😁

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب بچه هام باش😘❤️

واقعا بعضیا دیوونه ان . یه کاربره هست توی تاپیکی که به خودش ربط نداره و خودش نزده هی از بقیه نقل میگیره نی نی یار رو تگ میکنه میگه این پست نامربوطه رسیدگی کنید

اینها بیمار روحی هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعصاب خورده صبح دورکارا خونه وبچه بودم الان بچه ها خوابیدن گفتم ادامشوبخونم صحفه ۴۰بودم یهوترکید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره خوب بود مگه ترکید؟

محشر بود

من تا صفحه ۴۶ خونده بودم

بالای صد و سی صفحه شده بود ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
واقعا بعضیا دیوونه ان . یه کاربره هست توی تاپیکی که به خودش ربط نداره و خودش نزده هی از بقیه نقل میگ ...

یه تاپیکی بود یه کاربر بی شخصیت بی فرهنگ همینجوری یه لینک گذاشت وتاپیک وخراب کرد.ازاستارترشم نپرسید راضی یانه 

معلوم تودنیای واقعی ام هردری بازه سرشوتو میندازن پایین میرن داخل

بعضیا سادیسم دارن(دگرآزار)

یه تاپیک بزنین نی نی یار رو تگ کنین برش گردونین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یه تاپیکی بود یه کاربر بی شخصیت بی فرهنگ همینجوری یه لینک گذاشت وتاپیک وخراب کرد.ازاستارترشم نپرسید ...

یه کاربر عقب مانده و عقده ای هم هست که نمیدونه سرش باید روی گردنش باشه نه توی ...... دیگران.

یکی نیست بهش بگه تو وکیل وصی مردمی آخه, یا میخوای برای نی نی یارها خودشیرینی کنی

هرکس تاپیک میزنه خودش هم اختیار تاپیکش رو داره تا وقتی استارتر اعتراضی نکرده موندم چرا بقیه کاسه داغتر از آش میشن .

اینها باید برن همون سبزیشون رو پاک کنن, امثال این خاله زنک ها هستن که محیط سایت رو خراب میکنن و اینجا رو با کودکستان اشتباه گرفتن. اینا همون خل و چل هایی هستن که زنگ تفریح تو مدرسه میچرخیدن ببینن کی داره چکار میکنه با دو   میرفتن "خانم ناظم" رو خبر میکردن   

یه کاربر عقب مانده و عقده ای هم هست که نمیدونه سرش باید روی گردنش باشه نه توی ...... دیگران. یکی ...

افرین دقیقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40