2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۳شیره بده سمنو بده حلیم بپز عصاره بوقلمون یا بلدرچین تو غذاهاش بریز خرما بده بخوره توی ماست براش گردو بادام اسیاب کن بریز نون تست جای نرمشو روش شیره بکش خمیر بده بخوره موز له کن بده بخوره بیسکوییت مادر بده بخوره اینها چیزایی هست که دکتر پسرم تو ۷ماهگی شروع کرد

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
دوماهه وزنش رو۷کیلوو۴۰۰وایساده تکون نمیخوره

عه چه عجیب 

اگه شیرخودتو میخوره کمکی شرخشکم بده 

غذاهای مقوی هم درست کن واسش 

مولتی ویتامین و این حرفا هم بده

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
۳شیره بده سمنو بده حلیم بپز عصاره بوقلمون یا بلدرچین تو غذاهاش بریز خرما بده بخوره توی ماست براش گرد ...

عه??شیره میشه??میگن سنگینه ک

گردو هم میشه??

من تو فرنی ش موز و خرما ریختم انگار مزش نساخت بهش شکمش دو روز سفت بود

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

سوپ سرلاک میوه شیرخودم حریره

من اصلا سرلاک ندادم سعی کن خودت بپزی 

من تو فرنی ش خرما و موز میریزم ینی پخت یکم موزله میکنم با خرما با فرنی میکس میکنم

تو سوپاش کره میریزم(هرروز نده البته)

کره تاثیر داره

شنیدم جوانه گندمم برا وزن گیری خیلی خوبه

سوپاشم یا آب قلم... یا آبگوشت... یا آمرغ و خود مرغ یا عصاره بلدرچین،با سیب زمینی و هویج و... و برنج

سیب زمینی هم برا وزن.گیری خوبه ،پوره کن با کره و یکم شیر... یا تو سوپ

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

عه??شیره میشه??میگن سنگینه ک گردو هم میشه?? من تو فرنی ش موز و خرما ریختم انگار مزش نساخت بهش شکمش ...

گرد آزاد میشه ۳شیره سمنو آزاد میشه فندق از ماه ۱۰

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
گرد آزاد میشه ۳شیره سمنو آزاد میشه فندق از ماه ۱۰

این آزاد میشه ینی چی

این آزاد میشه ینی چی

هر ماه یه غذاهایی دادنشون برای نوزاد آزاد میشه مثلا ماه ۱۰ خانواده کلم قارچ قطره طلاها هندوانه آزاد میشه 

هر ماه یه غذاهایی دادنشون برای نوزاد آزاد میشه مثلا ماه ۱۰ خانواده کلم قارچ قطره طلاها هندوانه آزاد ...

آها متوجه شدم... جدول چیزی داری درمورد اینا

آها متوجه شدم... جدول چیزی داری درمورد اینا

نه عزیزم دکتر پسرم هرماه چیزایی که مجاز به مصرفشونه میگه 

نه عزیزم دکتر پسرم هرماه چیزایی که مجاز به مصرفشونه میگه 

آها...الان دختر من 8 ماهشه..چیا میتونه بخوره