ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
دعا کنید جور شه ۲هفته بعد از اینهمه عذاب عقد خلاص شم
عروسیه کوچیکه بخدا😞
فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در پیکر من دو قلب دارد ضربان👪 خاله جونیا دعام کنین سالم و سلامت بیام بغل مامانم.حتی شده یه صلواتبه زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگرددپ ن:تیکر بارداری نصب شدددد.الهی شکرت ❤❤❤ خدایا این حس و حالو قسمت همه ی منتظرا بکن💫
انشالله وضع بهتر بشه عروسیم اخر سال اگه خدا بخواد 🙏🙏🙏 نه عروسی دعوت نشدیم این روزا
چند وقته عقدی یاسمن
1
5
10
15
20
25
30
35
40
در پیکر من دو قلب دارد ضربان👪 خاله جونیا دعام کنین سالم و سلامت بیام بغل مامانم.حتی شده یه صلواتبه زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگرددپ ن:تیکر بارداری نصب شدددد.الهی شکرت ❤❤❤ خدایا این حس و حالو قسمت همه ی منتظرا بکن💫
دعا کنید جور شه ۲هفته بعد از اینهمه عذاب عقد خلاص شم عروسیه کوچیکه بخدا😞
وای چ خطرناک امیدوارم مشکلی پیش نیاد ولی خیلی خطرناکه
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
خونه مون خ بزرگه حیاطمون بزرگه صندلی با فاصله بچینیم
راسی یاسمن جون به نظرت موافقت کنم با عروسی کوچیک😞تاپیک آخرمو میخونی😞😞💕
1
5
10
15
20
25
30
35
40