2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی شده همه امروز نامه میدن خوب با گوشی خیلی راحت اس بده بهش والا😬

من در تاریخ ۹/۹/۹۹ یعنی روز تولدم ب کسی ک سالهاست دوسش دارم رسیدم♥️😍 اون دانشگاهی  ک میخوام قبول شدم😍♥️ خدایا شکر  ♥️♥️  
خواهرشوهر جان یه کم وقت بذار از اون شیرینی های خوشمزه ات درست کن از اون لازانیاهای خوشمزه ات درست کن ...

اون منم😂😂

زنداداشم و خواهرم میگن ما یه هفته با تو باشیم، گولّه‌ی توپ میشیم😅

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)

عزیزان دل آدم به زندگی داداشش حسادت نمیکنه 

آدم تو روابط مادرش با زنداداشش دخالت نمیکنه 

زنداداش هیچ مسئولیتی دربرابر سختی ها و بدبختی هایی که شما کشیدین نداره 

چیزایی که برا شما ارزوئه و ذوق مرگتون میکنه یقینا نباید زنداداشتونم ذوق مرگ کنه 

فعلا همینا رو داشته باشین تا بعد 

خدا نگهدارتان عشق های من 😁

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

خواهر شوهر های عزیزم اولی و اخریتون خیلی خوبید ولی اون وسطیه خیلی سرتقه 😐حواست باشه پرت ب پرم نگیره ک پرپرت میکنم😏الکیم نیا واس عشق من خودشیرین بازی دربیار ک منو از چشمش بندازی چون ب کوری چشم تو و دخترخاله های گرامت عاشقمه🤭

رسیدن بهش آرزومه....